Идентифицирането на следващата голяма криптовалута, която е готова за успех

...
Идентифицирането на следващата голяма криптовалута, която е готова за успех
Коментари Харесай

Следващите криптовалути, които може да избухнат до края на 2023 г.

Идентифицирането на идната огромна криптовалута, която е подготвена за триумф през 2023 година, може да бъде предизвикателство. Освен това криптопространството се колебае заради въздействието на пазарната динамичност и други трендове. 

Макар че в крипто сферата не съществуват гаранции, някои блокчейн планове и криптовалути се открояват с капацитет за напредък или заради неповторими характерности и токеномика, които ги вършат забележими.



В тази публикация, която черпи информация от разнообразни, ще може да разгледате кандидати измежду криптовалутите, който може да избухнат през 2023 година Ще разгледаме токени от второ потомство като Solana, както и по-млади алткойни като ApeMax , динамичен състезател на арената за предварителна продажба на криптовалути.

Списък на криптовалути, които може да наблюдавате

1. ApeMax (APEMAX)

ApeMax заема централно място като динамичен състезател на арената за предварителна продажба на криптовалути. Тази нововъзникваща занимателна меме монета вкарва новаторска токеномика за стейкинг, позната като “ Boost-to-Earn “, която разрешава на притежателите ѝ евентуално да печелят награди, като в същото време усилват желаните от тях субекти за стейкинг.

С разширяваща се общественост и новаторски функционалности ApeMax е известен кандидат в полемиките за идната огромна криптовалута и най-хубавите нови монети за предварителна продажба.

2. Injective (INJ)

Injective действа като децентрализиран протокол за продан (DEX), предлагайки мултиверижна маржин търговия, деривати и форекс фючърси. Изграден върху Cosmos (ATOM) като протокол от втори пласт, Injective употребява междуверижни мостове за достъп до криптовалути в мрежи като Етериум и Polkadot. Тъй като търсенето на децентрализирани финансови услуги (DeFi) внезапно нараства, монети като INJ в този момент са на мода.

3. Solana (SOL)

Solana е високоефективна блокчейн платформа, известна с бързата скорост на транзакциите и ниските си такси. Това, което прави Solana специфична, е новаторското потребление на неповторим консенсусен механизъм, наименуван Proof-of-History (PoH), в композиция с Proof-of-Stake (PoS). Тази архитектура разрешава на Solana да реализира висока продуктивност, което я прави изключително подобаваща за децентрализирани приложения (dApps), децентрализирани финанси (DeFi) и незаменяеми токени (NFT).

4. Filecoin (FIL)

Filecoin на Protocol Labs има за цел да децентрализира съхранението на компютри, като разрешава на потребителите да дават неизползвано дисково пространство за предпазване на файлове. С вградените стопански тласъци Filecoin обезпечава несъмнено и възстановимо предпазване на файлове.  

За да стане Filecoin всеобщ, той ще би трябвало да се конкурира сполучливо с централизираните облачни решения. Filecoin се надява да включи смарт контракти, с цел да се възползва от децентрализираните данни, което евентуално може да докара до гражданска война в Web3 и обичайните облачни калкулации.

5. Render Token (RNDR)

Мрежата Render Network свързва потребителите, нуждаещи се от рендиране на графични процесори, с тези, които имат незаети графични процесори. Демонстрирайки мощна продуктивност през 2023 година, внезапното повишаване на Render Token се съгласува с възходящото търсене на изкуствен интелект. Плановете за разширение на платформата, разрастването на екипа и подобренията на услугите нареждат Render Token като неповторим снабдител на Web3 GPU облаци.

Коя криптовалута може да нарастне до края на 2023 година?

В края на 2023 година цените на няколко съществени криптовалути се покачиха. Тъй като Биткойн се повиши до $44,000, крипто пазарът чака бичи растеж, който дава благоприятни условия в други новаторски Web3 планове. Други токени, постоянно споменавани от анализаторите, включват ETH и още няколко. При все това, макар че ETH , BTC и други означиха растеж към края на 2023 година, не може да се каже дали тази наклонност ще се резервира през 2024 година и за какъв брой време.

Как да придобиете криптовалути?  

Съществуват няколко метода за придобиване на криптовалути. Те включват закупуване на токени посредством лицензирана и реномирана централизирана борса или различно посредством децентрализирана борса, в случай че разполагате с крипто портфейл.  

Някои купувачи избират също по този начин да закупят нови криптовалути при предварителна продажба, като да вземем за пример монетите на ApeMax от техния формален уеб страница. Изключително значимо е да се означи, че наличните благоприятни условия за закупуване на криптовалути могат да варират според от вашата страна и район, както и че е жизненоважно да се придържате към всички правила и условия за допустимост, които се ползват.

Заключителни мисли

В търсенето на идната огромна криптовалута ApeMax се появи като неповторим нов състезател в пейзажа на предварителните продажби на криптовалути, въвеждайки новаторски механизъм за стейкинг – “ Boost-to-Earn “.

Като токен от второ потомство Solana притегли вниманието към края на 2023 година с високопроизводителната си блокчейн платформа с бърза скорост на транзакциите и ниски такси, а Injective, работещ като децентрализиран протокол за продан, и Filecoin, целящ децентрализиране на съхранението на данни в компютрите, също се отличават с неповторимите си характерности.

При това състояние прогнозирането на бъдещото показване на монетите или на пазара, когато става въпрос за криптовалути, остава неуловима задача поради високите равнища на непредсказуемост на блокчейн пространството. Обсъжданите в тази публикация криптовалути демонстрират неповторими характерности, само че нищо не може да подсигурява бъдещото им показване. Тази публикация не предлага финансови препоръки.  

Читателите, които се интересуват от ApeMax, би трябвало да прегледат критериите за допустимост на формалния уеб страница на ApeMax, с цел да се уверят в сходството, преди да обмислят каквито и да било последващи стъпки. Възможностите за закупуване на тези монети могат да варират според от страната, тъй че не забравяйте да ревизирате всички правила за закупуване.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР