Идентични имоти там вървят за не по-малко от 100 000

...
Идентични имоти там вървят за не по-малко от 100 000
Коментари Харесай

Шефът на БАБХ Христо Даскалов купил къща от 105 квадрата за 11 хил. лв. в Първомай

Идентични парцели там вървят за не по-малко от 100 000 лв., демонстрира инспекция в локална брокерска компания.

Сделката е станала в края на август 2018 година, разкрива следствие на ”. Според документите, с които журналистът Николай Караколев разполага, сумата е изплатена на вноски на притежателя Георги Георгиев. Два месеца след договорката той умира. Така синът му остава без завещание.

От “Радост имоти” прецизират, че търсенето в региона е огромно и на процедура на пазара има единствено три парцела, като цената им варира сред 68 000 евро до 160 000 евро. Брокер изяснява, че даже и преди 4 година сходна договорка като тази сред Даскалов и Георгиев наподобява невъзможна.

.

На въпрос към самия началник на БАБХ, дали може да спомага за покупка на парцел от 105 квадрата в Първомай за 11 000 лв., той отвърна с подигравка: “Вие луди ли сте или нямате връзка с мозъка? За 11 00 лв. лятната кухня ще ви продам”. След това версиите се преплитат - първо, че той построил къщата, по-късно, че я купил “Да, да това е тъкмо така”, сбито дава отговор на въпрос дали е имало договорка. Даскалов признава, че починалият притежател все так има директен правоприемник.

Според следствието от през днешния ден - 12 август Христо Даскалов излиза в отпуск до 2 септември. Тогава стартира предизборната акция и той ще бъде лидер на листата на Политическа партия в Пловдив- област.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР