Идеалното решение за професионалисти, търсещи увеличение на продуктивността, без да

...
Идеалното решение за професионалисти, търсещи увеличение на продуктивността, без да
Коментари Харесай

MMD обяви новия Philips 241B8QJEB

Идеалното решение за експерти, търсещи нарастване на продуктивността, без да жертват комфорта

MMD разгласи модела Philips 241B8QJEB . Този 24″ (23,8 см) LCD Full HD екран предлага на експертите образното показване и инструментите за увеличение на продуктивността, които търсят. Функции като SmartImage, IPS и Full HD резолюцията подсигуряват безупречно качество на изображението, а новации като LowBlue Mode, Flicker-free и SmartErgoBase оферират комфорт за очите и тялото по време на натоварения работен ден. Снабден с USB 3.0, SmartConnect и вградени стерео представители за облекчение на ежедневните задания, Philips 241B8QJEB зачита и екологията, с 85% пластмаси, подлежащи на преработване и сходството с голям брой стандарти за отбрана на околната среда.
Картина от висок клас
Philips 241B8QJEB е планиран за експерти, които посвещават забележителна част от своя работен ден на задания, свързани с компютъра. Този екран Philips е екипиран с високопроизводителен панел, който подсигурява прелестно образно прекарване на потребителите, без значение над какво работят – от снимка до дизайн или електронни таблици.



С Full HD 1920 x 1080 резолюцията е показан всеки подробност на всяко изображение, а яркостта и контраста са подсилени за по-искряща и реалистична картина. Мониторът употребява IPS технология, която разрешава на изображенията да наподобяват живи от всеки ъгъл. Таза характерност е изключително потребна при групова работа, когато всеки може да види екрана и да оцени кристалните и ярки цветове, без значение от каква позиция го гледа. Но и това не е всичко.

MMD отиват още една стъпка по-далеч във връзка с качеството и са снабдили Philips 241B8QJEB с извънредната технология SmartImage, която усъвършенства представянето на екрана според от наличието на екрана. Потребителите могат да изберат режими като Movie, Photo, Game и други, а мониторът автоматизирано прави нужните настройки, с цел да подсигурява най-хубавото допустимо потребителско прекарване във всяка обстановка.


Удоволствие при потребление
Philips 241B8QJEB стига до края в задачата си да предложи оптимален потребителски комфорт и работливост. Технологиите като LowBlue Mode and Flicker-free понижават умората на очите от синята светлина и трептенето, което значи по-малко напрежение даже след дълги работни сесии.

Режимът EasyRead е друга практична функционалност, проектирана да усили зрителното наслаждение посредством обезпечаване на прелестно прекарване, наподобяващо четенето от хартия. Дори стойката SmartErgoBase на монитора е създадена с концепцията за потребителски комфорт и може да бъде нагласяна по височина, накланяна или завъртана за намиране на идеалната позиция за фена, тъй че той да не изпитва никакво стеснение пред монитора и допустимо минимум физическо напрежение. Стойката даже взема решение казуса с оплетените кабели като предлага лесното им прикрепяне на гърба.
Интелигентни функционалности
Като същински сътрудник във връзка с продуктивността, Philips 241B8QJEB е екипиран с USB 3.0 Super Speed технология за лесни и бързи прехвърляния на данни със скорост 10 пъти по-висока спрямо USB 2.0. USB 3.0 обезпечава чудесна пропускателна дарба и усъвършенствано ръководство на зареждането, което разрешава на потребителите да употребяват устройства за предпазване на информация с огромен потенциал.

За потребителите, които още не са създали прехода от USB 2.0, противоположната съгласуемост подсигурява, че USB 2.0 устройствата ще работят с този екран. Но технологиите за връзка на Philips 241B8QJEB не се изчерпват с това. Неговата SmartConnect технология значи, че мониторът може да приема необятен набор от входни сигнали по стандартите VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4.

Philips 241B8QJEB ще се появи на пазара през януари 2019 година на целесъобразна последна цена от 349 лева с Данък добавена стойност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР