Идеалният кмет за Младост е Мария Илиева, твърди популярната певица

...
Идеалният кмет за Младост е Мария Илиева, твърди популярната певица
Коментари Харесай

Мария Илиева може да донесе промяната в Младост

Идеалният кмет за Младост е Мария Илиева, твърди известната певица Мими Иванова, която живее във втория по величина регион в София. Според нея Мария Илиева дава отговор на всички най-важни условия за идеалния кмет.

Тя е с богат управнически и административен опит, почтена е, има семейство и деца, знае непознати езици.

„ Мария Илиева е извънреден и потвърден експерт, човек с морал, който може да донесе смяната, от която Младост се нуждае “, безапелационен е и обичаният артист Васил Банов.

Двамата още веднъж ще гласоподават за нея в неделя на балотажа за кмет, повдигнат от дясната локална коалиция ГЕРБ/СДС.

Подобна мощна поддръжка за Мария Илиева оказаха и други известни персони – изпълнителите Милица от Тоника, Емил от Конкурент, Вензи, актьорите Албена Михова, Антон Радичев, Влади Въргала, Шкумбата, алпинистът Методи Савов, ръководителят на отбор „ Българе “ – Христо Димитров, както и хиляди други поданици на Младост, които дружно изстреляха Мария Илиева като победител на първия тур на локалните избори.

„ Със сърце и душа, с професионализъм и опит ще работя за Младост. Заедно ще го създадем по-зелен, съвременен и спретнат. Всеки гражданин на Младост заслужава повече – по-добро място за живеене и по-добри условия за децата “, безапелационна е Мария Илиева.

Тя е депутат от Младост и знае проблемите и целите на хората. Освен желанието си да работи за Младост, има и съответни планове за развиването на региона.

Сигурна е, че с поддръжката на хората, Младост бързо може да се трансформира в един от най-зелените региони на София, с доста повече паркове и градинки, а междублоковите пространства да си останат зелени площи. С повече булеварди, по-добри квартални улици, спомагателни паркоместа и модулни паркинги на общински терени доста ще се улесни напредването и ще има по-малко тапи.

Планира да сътвори още благоприятни условия за личностно развиване и за качествено обучение за младите, а за децата – места в яслите и градините, доста площадки за игра.

Един от целите й е да реформира общината, която би трябвало да е по-ефективна и да действа бързо и транспарантно.

„ И най-важното, ще разгадавам на съдействието на хората – с присъединяване на жителите в ръководството регионът ще стане подобен, какъвто желаят да го виждат жителите му “, споделя Мария Илиева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР