Идеалните вежди са украшение за лицето. Затова си струва да

...
Идеалните вежди са украшение за лицето. Затова си струва да
Коментари Харесай

Коя е идеалната линия на веждите?

Идеалните вежди са бижу за лицето. Затова си коства да се научите вярно да ги скубете

Като начало деликатно преценете каква линия на веждите ви подхожда най-вече. На квадратно лице подхождат издължени, на кръгло – повдигната линия, леко закръглена в краищата. За овално се предлагат вежди като дъга. А издълженото ще поправят прави вежди.

Когато изберете формата, би трябвало да намерите 3 съществени точки – началото на веждите, най-високата им част и края.

  1. Първата ще определите, като допрете молив в края на ноздрата и вътрешния ъгъл на окото. Където моливът пресича веждите, там би трябвало да е началото им. Смело изскубете непотребното.
  2. Сега свържете ноздрата с външния ъгъл на окото и ще разберете къде би трябвало да свършват веждите. С непотребното е ясно по какъв начин да постъпите. Но в случай че веждите ви са по-къси, би трябвало да до-рисувате. Най-добре е да ги татуирате. Следете краят на веждите да не се окаже по-ниско от началото, с цел да нямате тъжно изражение.
  3. За установяване на най-високата точка би трябвало да погледнете право в огледалото и да сложите молива от ноздрата през зеницата до веждата. Отбележете тази точка, там е оптималната височина.

Преди да скубете, нанесете на кожата към веждите и по тях крем за очи. Оставете го да работи 10 минути. Изтрийте с тампон, разрешете веждите и нарисувайте с молив стремежи силует. Може да си купите и образец. Хващайте косъмчетата покрай корена и дърпайте по посоката на напредък.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР