Идеални представители на всеки един знак на зодиака реално не

...
Идеални представители на всеки един знак на зодиака реално не
Коментари Харесай

Жената Овен: Каква е тя и какъв мъж ѝ трябва?

" Идеални " представители на всеки един знак на зодиака действително не съществуват в природата. Въпреки това от хороскопите е изцяло допустимо да получите обща визия за качествата и характера на индивида, от който имате потребност. И въпреки всичко – никога не ви призоваваме да разрушите към този момент открита връзка, в случай че се окаже, че съгласно тази публикация вие и вашият сътрудник не сте подобаващи един за различен.

Каква е дамата Овен?

Под знака на Овен са родени доста международни звезди: Рийз Уидърспун, Марая Кери, Алла Пугачова, Виктория Бекъм, Сара Джесика Паркър, Селин Дион, Мария Шарапова. А също: Елен Колева, Стефка Костадинова, Хилда Казасян, Славена Вътова…

Жената Овен не е толкоз лесна за разгадаване. Тя основава усещане на човек, който съумява постоянно да резервира хладнокръвие и самообладание. Понякога наподобява, че се отнася към мъжете с предубеждения. Но това е единствено акт на самоотбрана. Всъщност дамата Овен е същинска актриса: очарователна, спорна, темпераментна и непредсказуема. Тя сменя функциите си толкоз бързо, че в случай че нейният събеседник се окаже човек с незадоволително бърза реакция, след известно време сигурно ще почувства, че му се вие свят.

Речта на дамата Овен е импулсивна - каквото й е на душата, това е и на устата. Тя приказва непосредствено, без да се замисля за следствията.

Жените Овен нямат време да скучаят. Тези амазонки избират действия, които им разрешават да се забавляват, тествайки физическите си граници - тенис, ветроходство, сноуборд, пилатес, секс, най-сетне!

Жената Овен е влюбена... в самата обич, по природа е сантиментална и счита секса за един от най-приятните аспекти на живота. От любовника си тя чака на първо място секс, а не бащинска грижа и настойничество - втори татко не й е необходим.

Не бързайте да обвинявате дамата Овен в лековерие - макар обстоятелството, че спонтанността и авантюризмът са в кръвта й, тя въобще не е вятърничава. Сред Овните всеки втори е мечтател, всеки трети е мъдрец, само че тези качества не им пречат да вземат решения. Ако тя каже „ Хайде! ”, значи тъкмо това има поради - тази линия притегля мъжете към нея.

Ключът към сърцето на дамата Овен е ласкателството - тя може безпределно да слуша похвали, изключително в случай че са адресирани до тялото й. Не е в природата й да минава около огледалото и да не се възхищава на самата себе си. Жените Овен се гримират доста умерено, тъй като имат вяра, че като цяло външният им тип не се нуждае от корекции.

Те не биха се зарадвали на практични дарове - главното за тях са страстите. Може и да одобри на драго сърце някаква копринена пижама, само че въпреки всичко няма да я употребява - ще продължи да спи в костюма на Ева, тъй като е по-комфортен за тялото й.

Мъжът, който се ожени за нея, ще би трябвало да се задоволи с ролята на заместител на Боса или да се приготви за стогодишна война, в която няма да има благосклонност към него. Жените Овен постоянно имат проблеми в брака заради органичната им нужда да бъдат самостоятелни и неспособността им да си стоят у дома. Ако тя ревнува, тогава в нея приказва по-скоро засегната горделивост или накърненото себелюбие, в сравнение с възприятието за благосъстоятелност. Чувстват се безусловно нещастни, в случай че се карат със съпрузи или любовници. Самите те обаче са в положение да доведат всеки " до лимита ".

Жената Овен е уверена, че парите са за харчене. Тя обича да хвърля пари наляво и надясно, преразходът не я плаши. Напълно е уверена, че в случай че през днешния ден финансите „ пеят романси “, то на следващия ден несъмнено ще изпълнят „ жизнеутвърждаващ марш “.

Сред Овните има доста оптимисти, които съумяват да запазят своята жизненост до дълбока напреднала възраст, радвайки се на всеки нов ден.

Жената Овен в леглото

Еротична, буйна, секси - в случай че се отдаде на мъж, тогава го прави, с цел да получи наслаждение на първо място самата тя - сътрудникът ще получи почетно второ място. Жените Овен не считат спалнята за единственото уместно място за полови занимания и не са срещу да вършат секс на задната седалка на колата или в офиса на дивана. Те не обичат дългите прелюдии. Ако дамата Овен е полова, мъжът ще се окаже лежащ по тил, още преди свещите да изгаснат и преди да прозвучат последните акомпанименти на сантименталната мелодия …

Тя се нуждае от заслужен ухажор, който да й подхожда - мощен, устойчив, кадърен да обуздае агресивността й. Ако мъжът не дава отговор на потребностите й в леглото, тя ще избра да откри различен, тъй като мъчно може да си показа живота без секс „ на най-високо равнище “.

Какъв мъж й би трябвало

Скучен мъж на междинна възраст или мамино синче в никакъв случай не биха могли да влечатлят дамата Овен.Тя се нуждае от същински " мъжага " със заложби на водач.

Подходящи сътрудници за дамата Овен

„ Подобното притегля сходно “ - съгласно този принцип мъжът Овен отлично подхожда на дамата Овен. Да, понякога те ще се „ блъскат “ един с различен, ще има шумни разправии, само че след тях ще пристигна редът на сладкото помиряване в леглото и фамилната идилия.

Друг прелестен вид е мъжът Лъв. Техният романс ще бъде толкоз буен, че искрите, които прехвърчат сред тях, ще бъдат забележими с просто око. Между дамата Овен и мъжа Лъв са вероятни същински усеща - дълбоки и нежни. Достатъчно е да бъде възвеличено егото на Лъва и той ще се трансформира в буен и лоялен ухажор.

С мъжа Стрелец имат идентичен интерес към разнообразието в живота, тъй че надали в миналото ще скучаят дружно. Що се отнася до секса, не можете да желаете по-добра двойка, те са основани един за различен.

Мъжът Телец също е подобаващ за дамата Овен. Но тези връзки са взривоопасни - единствено една лъжичка ревнивост в бурята от обич може да скапе връзката. Не се предлага приемане на годежен пръстен от Телец, само че той е идеалният сътрудник за връзка за една нощ.

Жената Овен може да оплете в мрежата си мъжа Скорпион без проблеми. Той постоянно се усеща като нейната обичана играчка, която е целувана и прегръщана, а след това захвърляна в ъгъла. Въпреки това Скорпионът продължава да изпитва мощно привличане към дамата Овен. А тя, играейки си с любовта му, някой ден може да се почувства незаменима и... да остане с него вечно.

Неподходящи сътрудници за дамата Овен

Везните по никакъв начин не се вписват в визията за благополучен живот с жена Овен. Везните слагат себе си преди всичко, а тя въобще не приема страхливостта и благоразумието им.

Чувството за фамилиарност, ритуалите и рутината са извънредно значими за мъжа Дева - тъй че разказ сред него и жена Овен е жертван, тъй като не може да изисквате от Овните дисциплинираност и послушание на разпоредбите.

Мъжът Близнаци малко се опасява от дамата Овен, макар че я счита за доста привлекателна персона. Плаши го желанието й намерено да показва възприятията и страстите си.

Раците и Козирозите наподобяват прекомерно скучни и мудни на импулсивните Овни.

Въпреки че мъжът Риби е деятелен, неговата сила е ориентирана в посока, безусловно противоположна на посоката на Овен. Между тези две зодии е неосъществим разказ, обречено на неуспех е даже най-платоничното другарство.

Водолеите, както самите Овни, са склонни да флиртуват и да изневеряват, тъй че даже в случай че всичко друго се развива удобно във връзката им, е малко евентуално да не си разменят взаимни упреци за невярност.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР