Идеалите за красота са се променили много само за няколко

...
Идеалите за красота са се променили много само за няколко
Коментари Харесай

20 звезди показаха как едно и също нещо седи на различни фигури. И ние сме в безпорядък: кой получава повече?

Идеалите за хубост са се трансформирали доста единствено за няколко десетилетия. На дамите към този момент не наподобява, че къса или тясна рокля е подобаваща единствено за притежателите на параметри на модела. Пример за това са звездите, които носят съвременни неща, без значение каква е фигурата им. Тоалети на изтъкнати дизайнери могат да се видят както на стройни дами, по този начин и на закръглени.

Днешната селекция е отдадена на това по какъв начин наподобява еднакъв тоалет на звездите с разнообразни параметри.

Изабел Гулар против Ашанти

Изабел Гулар сподели изрязаната си фигура в рокля на Жулиен Макдоналд на филмовия фестивал в Кан през 2019 година Няколко години по-късно певицата Ашанти носи същото на премиите BET, доказвайки, че стои също толкоз добре на женствените извивки.

Меган Фокс против Ашли Греъм

2 съдбовни девойки излязоха в едни и същи корсетни рокли: Меган Фокс – в Лас Вегас на тържественото разкриване на клуб Delilah, и plus-size моделът Ашли Греъм – на събитие в Милано. Такава рокля наподобява удобно акцентира всевъзможни форми.

Хайди Клум против Марен Морис

Блестяща рокля с ефектна цепка, звездите бяха пробвани през същата година, само че Хайди – в самото начало, а Марен – към края.

Адел против Минди Калинг

Натрупаната певица Адел и актрисата Минди Калинг също носеха съвпадащи рокли. И двете звезди имат ослепителен външен тип, а тоалетът акцентира тази бляскавост.

Кара Делевин против Соланж Ноулс

Първата, която се появи в гръмък черен костюм, беше Кара Делевин: нейният тоалет беше видян още през 2018 година на премиите Innovator Awards. А сестрата на Бионсе Соланж Ноулс, която има по-изявени форми, излезе през 2020 година И двете девойки, апропо, парадираха в Ню Йорк.

Марго Роби против Паола Турани

Марго Роби носеше дълъг сарафан на премиерата на „ Имало едно време в Холивуд “. Паола пък театралничи в по-спокойна атмосфера и добави облика с широкопола шапка.

Кейти Пери против Ая Сузуки

Кати Пери и стилната блогърка Ая Сузуки избраха същите „ неонови “ рокли. Кейти се появи в това облекло на благотворителен концерт, а Ая и сестра й на събитието на Седмицата на модата в Париж.

Бионсе против Кеке Палмър

Има тоалети, които наподобяват еднообразно впечатляващо както на стройни дами, по този начин и на девойки с извита форма. Тази златиста рокля явно е една от тях: тя подхожда както на извитата Бионсе, по този начин и на нежната Кеке Палмър.

Оливия Уайлд против Грета Гервиг

Оливия Уайлд избра тоалет с тропически принт за прожекцията на първия филм, в който се появи като режисьор. Грета Гервиг участва на събитие на Академията за кино изкуства и науки със същата рокля и даже носеше сходни помпи.

Кайли Дженър против Блак Чайна

Кайли се появи с розова рокля от пера за 22-ия си рожден ден. А моделът и световна львица Blac Chyna реши, че освен безупречно стройната Кайли може да си разреши ултракъсо облекло. И тя се оказа безусловно права.

Дженифър Лопес против Селин Дион

Селин Дион избра рокля по мярка: тя акцентира фигурата. Но Дженифър Лопес се спря на размер, по-голям от нейния, а тоалетът й виси нежно от раменете, без да подчертава върху извивките на тялото.

Ашанти против Кайли Дженър

Певицата Ашанти, облечена в блестяща рокля, разгласява фотография в обществените си мрежи. И Кайли светна в същото на Met Gala. Въпреки обстоятелството, че фигурите на звездите са видимо разнообразни, тоалетът пасва идеално и на двете.

Джиджи Хадид против Серина Уилямс

Джиджи сподели роклята през 2017 година по време на Седмицата на модата в Милано. А Серина Уилямс извади тоалета нескрито, показвайки по какъв начин той сяда от подиума върху елементарна женска фигура.

Кейт Уолш против Идина Мензел

Актрисата Кейт Уолш реши да не претрупва облика с непотребни елементи и даже избра сандали в звук с роклята, до момента в който Идина Менцел ловко сложи акценти, като добави колан, черни обувки и клъч от същия цвят.

Чий облик ти хареса повече?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР