Идеален ден за тези зодии да открият любовта (Хороскопът). Вижте

...
Идеален ден за тези зодии да открият любовта (Хороскопът). Вижте
Коментари Харесай

Идеален ден за тези зодии да открият любовта

Идеален ден за тези зодии да открият любовта (Хороскопът). Вижте какво още вещаят звездите за вас в неделния ден.
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина.
Телец
През този ден точно музиката ще помогне на Вас и Вашия обичан човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана вярно, като се имат поради настроенията и желанията ви. Към това мощно оръжие би трябвало да се отнасяте деликатно и внимателно.
Близнаци
Денят е удобен за взаимно правене на дълготрайни проекти: доста дълготрайни и доста взаимни. Грубо казано, това значи, къде ще бъдете след пет-десет години, с какво ще се занимавате, какви цели и задания ще имате и по какъв метод ще се развиват Вашите връзки. Дори да не стигнете сега до нищо рационално, най-малко ще си помечтаете.
Рак
Днес е огромна вероятността, че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия обичан човек ще Ви се желае да ръмжите, да се карате и да се хапете един – различен. Не би трябвало да държите негативна сила у себе си. Ако намерите къде на друго място да я излеете – чудесно. Ако ли не … Какво пък, да се поскарате от време на време също няма да пречи!
Лъв
За през днешния ден не си правете грандиозни проекти, тъй като при реализацията им може да зародят проблеми. Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво въодушевление ще се намира в този момент Вашия събеседник. Така ще бъдете подготвени за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в следствие може да Ви свършат доста здрави и дълготрайни връзки. Исвен това небесата ще Ви оказват помощ да възстановите това, което сте си мислели, че е завършено вечно.
Дева
Има единствено един елементарен прийом да облекчите себе си през идващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е елементарно да се каже, само че е по-трудно да се направи, само че незабавно щом започнете да полагате старания, неотложно ще усетите усета на свободата. Понякога възприятието за виновност ще попречва забравянето на старите неудачи, неприятното отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате отговорни, задайте си въпрос за какво. В предишното да се върнете е невероятно. Единственият вероятен вид е, да продължавате напред!
Везни
Днес Вашето внимание ще бъде концентрирано върху любовната сфера. За връзките в любовната сфера ще изпитвате напън от страна на непосредствен човек. Може да Ви слагат условия, на които Вие няма да се съгласите. Настроението денем ще бъде неенергично, само че това няма да въздейства на здравето Ви. В фамилията са вероятни спорове и кавги. На работата са евентуални срив на проектите и огромно натоварване.
Скорпион
За през днешния ден на Скорпионите се предлага, да се съединят с природата, несъмнено – водейки със себе си цялото си семейство. Ако времето не разрешава ли? Ами най-малко в зоопарка може да отидете…
Стрелец
Всички значими и незабавни задания ( включително и неприятните) би трябвало (при възможност) да се обсъдят и решат още през първата половина на деня. Вечерта интересуващите Ви въпроси като че ли ще увиснат във въздуха, а за тоя подобаващ миг ще се наложи да чакате най-малко още няколко дни. Ако сте увлечени от любовен разказ, не бързайте да превеждате връзките в последната, интимна фаза, тъй като рускувате вместо прочувствено ентусиазъм и напредък на силите, да преживеете отчаяние. Препоръчително е, да се въздържате от незадължителни финансови интервенции.
Козирог
Сега небесата са в чудесно въодушевление – в такова, че желаят да оказват помощ на всеки от нас да откри идеалния сътрудник. Във Вашия случай това е изключително настоящо. Вселената има твърдото предпочитание да Ви помогне да си намерите не краткотраен, а непрекъснат сътрудник, който да не е просто подобаващ. Той би трябвало да бъде идеален. При всички положения ще намерят метод да Ви насочат, с цел да стигнете до това съдбоносно запознанство.
Водолей
Внимавайте с парите, тъй като рискът от загуби е прекомерно огромен, а обилни попълнения в бюджета са малко евентуални. Не са изключени санкции и други наказания. Старайте се да избягвате неточности в работата, защото наказванията за просрочане или недовършване, могат да бъдат доста съществени. Възможни са нови сантиментални увлечения, които ще Ви накарат най-малко за известно време да забравите предходните си привързаности. Постарайте се да не си загубите главата – задравият разсъдък ще Ви бъде по- добър асистент.
Риби
Днес Вашият обичан човек с наличието си в живота Ви ще Ви накара да се решите на нещо обезверено и напълно несвойствено за Вас. Не се знае, дали ще Ви хареса резултата от сходно влияние. Но за сметка на това всичко ще бъде забавно и поучително.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР