Идеален ден за гадаене чрез всякакви способи. По 7-ми август

...
Идеален ден за гадаене чрез всякакви способи. По 7-ми август
Коментари Харесай

Започваме новата седмица с пълнолуние и частично лунно затъмнение

Идеален ден за гадаене посредством всевъзможни начини. По 7-ми август се съди каква ще бъде зимата. Ако утрото на деня е хладно и ярко, то зимата ще бъде ранна и студена. Каквото е времето до обяд, такава ще бъде зимата до декември. Каквато е след обяд, такава ще бъде зимата след декември.

Започваме новата седмица с пълнолуние и отчасти лунно затъмнение. Пълнолунието ( в 21:12ч) работи неподходящо на нашата душeвност, прави ни прочувствени, някои хора стават нестабилни и несъответстващи. То провокира прилив на кръв в ниските елементи на тялото.

Особено чувствителни са дамите към въздействието на цялостната Луна. Частичното лунно затъмнение (в 21:21ч) в 16-я градус на Водолей. Ще бъде очевидно за България на източният небосвод. Старайте се по това време да не бъдете на открито. Луната е в символ Водолей. Не би трябвало да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. С другари и съидейници общувайте единствено по нужда. Уязвими са глезените. Използвайте този интервал за профилактика на плоскостъпие и варикозно уголемение на вените. Стрелците в тези дни би трябвало да съблюдават щадяща диета, да се откажат от мощен чай или кафе. Овен и Риби могат да усилят физическото натоварване, за Лъвовете е потребна гимнастиката на шията. Преумората може неподходящо да повлияе върху здравето на Близнаците. Козирози и Риби могат да стартират курс с медикаментозно лекуване или недояждане. Водолей и Овен би трябвало изключително усърдно да пазят зрението си от претоварване и ярка светлина.

15 лунен ден продължава до 20:30ч – Ден на изкушенията, измамите и илюзиите. Има заплаха да се поддадете на нездравословни въздействия - ставате елементарно податливи на непознати внушения и нежелателни въздействия. Възможно е зараждането на разногласия и спорове, по тази причина е добре да сведете до най-малко всички контакти с хората и да не стартирате нови каузи. Необходимо е да бъдете сдържани и да се предпазите от осъществяването на грехове. Избягвайте разногласията, старайте се да съхраните вътрешното си успокоение. Уязвими са подстомашната жлеза, далака и червата.

През 15-ти лунен ден към момента се засилват тъмните сили, по тази причина хората са душевен по-уязвими през този откъслек от време и не се предлага нищо да се стартира. Емоционално несигурно време, което ще се отрази най-много на дамите. Имайки това поради не се захващайте да изяснявате връзки. Нищо положително няма да излезе от цялата работа. Активизира се вътрешното начало на всеки човек, става елементарно предразположен на земните съблазни. Противопоказни са рискованите дейности и случките. Следва да се придържате към тествана линия на държание и да съблюдавате всички правила на правда. Пазете се да не се поддавате на непознатата хипноза, на мързела и изкушенията. Всякакви неконтролируеми страсти могат да доведат до непредвидими последици. Днес се ускоряват възприемчивостта, проницателността и се засилват креативните качества.

Особено мощна е половата сила, която може да донесе незабравимо удоволствие, само че и вътрешно опустошаване. Затова бурните моменти е добре да се заобикалят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР