Идеалът на социалистите за Стария континент е земя без нации

...
Идеалът на социалистите за Стария континент е земя без нации
Коментари Харесай

Иделът на социалистите за Европа - земя, населена с африканци и лица от третия пол

Идеалът на социалистите за Стария континент е земя без народи и страни, обитаема с африканци, в която щъкат свободно лица от третия пол. Това съобщи заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и заместник-председател на ПГ " Обединени патриоти " Искрен Веселинов във връзка гласувания програмен документ на конгреса на европейските социалисти, който се организира през вчерашния ден в Мадрид.

Според него от думите на Тимерманс и изявлението на Сергей Станишев е станало ясно, че социалистите са " подготвени да срутен полезностите на Европа, да заличат нациите, да прокарат всевъзможни джендър политики ".

В страницата си във Facebook Веселинов акцентира, че всеки, дал своя вот за Българска социалистическа партия в България, в реалност поддържа Тимерманс, а не Корнелия Нинова и нейните избраници в листата.

След разбор на програмния документ патриотът заключава, че социалистите поддържат мигрантската вълна, защото самият Тимерманс споделя: "...всеки удавил се в Средиземно море мигрант е нов белег върху душата на Европа. Трябва да се мисли за капацитета на Африка. "

Друг извод, който прави Веселинов, е, че Истанбулската спогодба и нейните полезности са крайъгълен камък за социалистите. Освен това той акцентира, че Българска социалистическа партия са останали безучастни към самодейността на Вътрешна македонска революционна организация за " еднообразно възнаграждение за идентичен труд в Европа ".

Веселинов показва и че, откакто социалистите още веднъж са се фокусирали върху световното стопляне, " Европа ще продължи да харчи милиарди и да закрива промишлености без сигурни доказателства за резултата от тези действия ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР