Ideal Standard International S.A., водещ производител на продукти за баня

...
Ideal Standard International S.A., водещ производител на продукти за баня
Коментари Харесай

Промяна в ръководството на Ideal Standard International

Ideal Standard International S.A., водещ производител на артикули за баня в Европа, Близкия Изток и Северна Африка, разгласи, че Йонас Нилсон, Главен изпълнителен шеф (длъжност, изпълнявана взаимно с Ян Петер Тевес) и президент на сегмента керамично произвеждане, напуща компанията, считано от 30 юни.

От 1 юли Ян Петер Тевеспоема независимо поста Главен изпълнителен шеф и Президент на сегмента произвеждане на фитинги.

Йонас Нилсон се причисли към Ideal Standard през 2019 година като Главен шеф произвеждане. През 2021 година пое ролята на Главен изпълнителен шеф взаимно с Ян Петер Тевес. Йонас се отдръпва след сполучливо преструктуриране на индустриалната база и модернизация на логистичните мрежи. Под негово управление функционалностите в производството доста усъвършенстваха своето показване във всички области и не престават да реализират по-високи равнища на качество, успеваемост на разноските и оптимизация на веригата на доставки.

Бордът и акционерите на Ideal Standard благодарят на Йонас Нилсон за забележителния му принос към компанията и поздравяват Ян Петер Тевес за поемането му на позицията на Главен изпълнителен шеф. По време на взаимното осъществяване на длъжността Главен изпълнителен шеф на компанията от 2021 година и някогашен Главен търговски шеф, Ян Петер Тевес е в идеалната позиция да управлява Ideal Standard в по-нататъшното му развиване, надграждайки водачеството и визията, които към този момент е посочил.

За Ideal Standard International

Ideal Standard International е водещ производител на артикули за баня в Европа, Близкия Изток и Северна Африка, предоставяйки богата гама от артикули за жилищни и публични здания в над 100 страни.

Компанията създава артикули от всички продуктови категории в санитарната керамика и фитингите, както и от многокатегорийните оферти - решения „ обслужване на едно гише “ за своите клиенти.

Ideal Standard International има водещи пазарни позиции в няколко от най-големите продуктови пазари за санитарна керамика и фитинги в Европа, Близкия изток и Северна Африка.

Компанията продава своите артикули под известни интернационалните и национални марки, като Ideal Standard, Porcher и Armitage Shanks.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР