Ideal Standard International — един от водещите световни производители на

...
Ideal Standard International — един от водещите световни производители на
Коментари Харесай

Ideal Standard спечели сребърен медал за устойчивост от EcoVadis още при първото си участие

Ideal Standard International — един от водещите международни производители на висококачествени решения за санитарни пространства в жилищни и търговски здания и лечебни заведения — получи оценката „ Сребърен орден “ от EcoVadis като самопризнание за непрекъснатия си ангажимент към устойчивостта.



Най-голямата и авторитетна компания в света, която прави ранглиста за резистентност на бизнеса, EcoVadis сложи Ideal Standard в топ 25% от над 85000 компании в света посредством своята самостоятелна платформа за оценка, която обгръща четири области: околна среда, нравственос, резистентност на доставките, труд и човешки права.

Докладът на EcoVadis акцентира мощните страни на компанията в региона на околната среда и устойчивостта на доставките, като нарежда Ideal Standard в топ 15% в санитарната промишленост още в първото й присъединяване в класацията.

Сребърният орден е резултат от оповестения първи Доклад за резистентност „ Заедно за по-добро бъдеще “ през март 2023 година В него са оповестени редица цели в области като: декарбонизация, преработване, здраве и сигурност на работното място и равни благоприятни условия. Докладът показва философията на Ideal Standard за бистрота на практиките за резистентност и поетите задължения за количествени цели в областите: въглероден отпечатък, понижаване на пластмасовите опаковки и потребление на дървен материал от устойчиви източници.

Ян Петер Тевес, основен изпълнителен шеф на Ideal Standard International, съобщи: „ Това е най-новото от поредицата оценки на Ideal Standard, в резултата на осъществения ангажимент за стабилно произвеждане и виновни бизнес практики, както е посочено в нашата цялостна ESG тактика. “ Той добави: „ От доста години споделяме, че методът, по който вършим бизнес, е също толкоз значим, колкото и бизнесът, който вършим, и присъединяване ни в класацията на EcoVadis е още един образец за желанието ни да вършим верните неща по транспарантен метод. Ние сме извънредно задоволени, че нашите екологични достижения бяха оценени като „ напреднали “, потвърждавайки нашата отдаденост да интегрираме правилата за резистентност в целия бизнес. “

Рейтингът EcoVadis отличава амбициозните задължения, практики и достижения на Ideal Standard за резистентност, в това число премахването на пластмасата за еднократна приложимост в опаковките, публикуването на Продуктови заявления за околна среда за повече от 4500 продукта и използването на критерии за резистентност в стадиите на създаване на продуктите, употребявайки новия метод на компанията EcoLogic.

Докладът на EcoVadis дава и съответни рекомендации за опазване и възстановяване на оценката за идната година.

Фатима Мимуми, шеф ESG в Ideal Standard, споделя: „ Това достижение не би било допустимо без отдадеността и напъните на целия екип на Ideal Standard, чието съдействие и ангажираност към ежедневната им работа ни помогнаха да реализираме тази значима цел. “

В допълнение добави: „ Благодарим и на нашите клиенти и бизнес сътрудници за тяхната поддръжка и доверие. Това е групово достижение, което ни подтиква да продължим да подобряваме положителните практики за резистентност. В оценката си EcoVadis ни дава доста рекомендации, които ще приоритизираме и прилагаме през идващите години, защото се стремим да подобрим нашите резултати при бъдещо оценяване. “

За повече информация по отношение на нашата стратегия за резистентност посетете нашия уеб страница: https://www.idealstandard.co.uk/about-us/sustainability

Подробно обобщение на достиженията за тази година и идните ни проекти ще бъде показано в новия ни отчет за резистентност за 2023 година, който ще бъде оповестен през първото тримесечие на 2024 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР