Иде ми да я запаля“, това признал в чат със

...
Иде ми да я запаля“, това признал в чат със
Коментари Харесай

Дива ревност: Орлин разбрал, че Евгения му изневерява в хотел и се заканил преди да я разфасова в куфара: Иде ми да...

„ Иде ми да я запаля “, това признал в чат със собствен другар подсъдимият за убийството на жена си Евгения Орлин Владимиров, написа " Телеграф ".

Комуникацията сред двамата е била дни преди килърът да разбере, че възлюбената му поставя рога и се среща с ухажор в хотел в Горубляне.

Пред Софийския градски съд в четвъртък на разпит се появи очевидецът Александър Иванов- другар на Орлин. Той изчете чат от обществената мрежа, в който килърът му споделя проблемите си. От кореспонденцията излиза наяве, че Владимиров е отправял закани по адрес на жена си и се е оплаквал от нея. Свидетелят разкри, че двойката имала съществени фамилни проблеми.

По думите му месеци преди убийството Евгения желала да купят нов апартамент. Двамата спорели във връзка с това кой да е размерът на вноските. Пред приятелите си Орлин се страхувал по какъв начин ще разделят жилището при възможна разлъка с половинката.

Роптаел, че тя правела голословни разходи и нямало по какъв начин да изплащат жилището поравно. Владимиров се оплаквал също, че Евгения пилеела пари и криела от него какви суми харчи за персонални потребности.

На въпрос на арбитър Вера Чочкова за какво очевидецът чак в този момент споделя за този чат и за какво не е съобщил в полицията тези детайлности още след изгубването на Евгения, очевидецът се смути. „ Не съм считал, че ще се стигне до тук, че ще го обвинят ”, сподели Александър. По думите му все още на разпита пред проверяващите не е подозирал приятеля си, само че в този момент съжалява, че не е посочил чатовете още тогава.

В разпита от досъдебното произвеждане Иванов не е загатнал за проблеми сред Евгения и брачна половинка й, стана ясно в съда. Александър описа прочувствено, че след изгубването на Евгения, до момента в който близки и другари я търсили, Орлин се кахърял пред тях по какъв начин ще каже на детето, че майка му я няма.

Свидетелят разкри още че преди връзката с Евгения, Орлин имал друга другарка. Живеели в същото жилище, само че когато скъсали, Орлин изхвърлил движимостите на момичето през прозореца в изблик на яд.

33-годишната Евгения изчезна на 13 октомври 2021г, а месец по-късно бяха арестувани по обвиняване в ликвидиране брачният партньор й Орлин Владимиров и татко му Пламен Владимиров, който е изправен пред съда като помощник. Двамата са скрили тялото на жертвата в куфар и са го захвърлили в хвостохранилище край Перник./blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР