Идатчани са се наредили на опашката от отбори, които проявяват

...
Идатчани са се наредили на опашката от отбори, които проявяват
Коментари Харесай

Халф на Левски пред трансфер в Дания

Идатчани са се наредили на опашката от тимове, които демонстрират интерес към Андриан Краев. Халфът направи страхотна пролет и единствено може да вдигне цената си, откакто си издейства и повиквателна за националния тим за квалификациите с Литва и Сърбия, написа в днешния си брой вестник " Мач Телеграф ".

Както е известно, през зимата на „ Герена “ имаха оферта за Краев от Унгария. „ Сините “ обаче избраха да го задържат дружно с Кордоба. Това от своя страна докара до вътрешни войни. Те пък ескалираха в раздялата със Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Това стана тъкмо преди последното дерби с ЦСКА, приключило без победител 0:0. Иначе Краев е спряган още и за Полша. В Дания пък са му обърнали внимание около новината, че Брьондби е бил един от претендентите за Хосе Кордоба. Скандинавците са сметнали, че Анди си заслужава парите, въпреки и брат му да остави неприятни усещания там. Божидар бе продаден точно от Левски в Мидтиланд. Той обаче по този начин и не съумя да се наложи в Дания. Накрая изкара там един сезон без даже да запише минута игра в състезание.

Иначе на „ Герена “ си отдъхнаха за един от играчите, който стана ясно, че е пропуснал гостуването на Лудогорец поради мускулни проблеми. Става въпрос за Рикардиньо. Вчера бразилецът тренира наедно с останалите. Освен това има и късмет, както към този момент писахме, Кордоба също да играе. Панамецът, който се появи на „ Герена “ като блондин, направи през вчерашния ден първо занятие с топка. Той не е влизал в групата за мач, откогато Стоилов напусна „ Герена “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР