Ибрахим Калин, прессекретар на турския президент Реджеп Ердоган, предупреди САЩ

...
Ибрахим Калин, прессекретар на турския президент Реджеп Ердоган, предупреди САЩ
Коментари Харесай

Анкара предупреди Вашингтон за последиците от натиска заради С-400

Ибрахим Калин, прессекретар на турския президент Реджеп Ердоган, предизвести Съединени американски щати за последствията от натиска поради С-400.
„ Ако друга страна пристигна при нас с максималистична позиция и заявява " или ще бъде на нашето, или въобще няма да го има “, тогава това отношение ни тласка в други направления “, акцентира той в изявление за " Блумбърг ".
 Турция заплаши Съединени американски щати с отговор поради глобите против Турски поток и С-400 Турция заплаши Съединени американски щати с отговор поради глобите против " Турски поток " и С-400
Санкциите на Съединени американски щати поради закупуването на съветски системи за противовъздушна защита С-400 и построяването на газопровода " Турски поток " глух...
Според Калин Турция може да разполага със системи С-400, без да нарушава отбранителната система на НАТО и този въпрос би трябвало да бъде решен посредством градивен разговор с Вашингтон. Той също по този начин означи, че Съединени американски щати би трябвало да вземат поради сериозността на отношението на Турция към С-400 и да схванат, че решението за придобиването им не е взето " за една нощ ".
Доставките на най-новите съветски системи за Противовъздушна отбрана С-400, които провокираха рецесия в връзките на Турция със Съединени американски щати, започнаха в средата на юли 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР