IBG Prague Open, полуфиналАдриан Андреев/Муркел Веласко – Милош Карол/Витали Сачко

...
IBG Prague Open, полуфиналАдриан Андреев/Муркел Веласко – Милош Карол/Витали Сачко
Коментари Харесай

Андреев ще играе на финала на двойки в Прага


IBG Prague Open, полуфинал

Адриан Андреев/Муркел Веласко – Милош Карол/Витали Сачко 4-6, 6-4, 10-8

Адриан Андреев отпадна на осминафинал в конкуренцията на сингъл на Чалънджъра в Прага, само че шампионатът на двойки се развива много по-добре за него. Третата ни ракета и международния №376 Муркел Веласко доближиха до мача за купата на двойки след поврат против Милош Карол (№960) и Витали Сачко (№272).

В четвъртия гейм Карол и Сачко стигнаха до първия пробив в мача, след което избавиха три брейкпойнта и усилиха задатъка си на 4-1. Андреев и Веласко обаче усъвършенстваха доста представянето си и съумяха да възстановят равенството. Впоследствие обаче българо-боливийският тандем още веднъж се оказа догонващ и въпреки да пропуснаха два от трите следващи сетбола, до които доближиха, Карол и Сачко осъществиха решителен пробив за 6-4.

Словакът и украинецът на няколко пъти поведоха във втория сет, само че Андреев и Веласко не им разрешиха да се откъснат в резултата. Българо-боливийското дуо реализира цялостен поврат след пробив в деветия гейм, който след това затвърди с гейм на нула и по този начин резултатът в мача бе подравнен след 6-4.

В заключителната част Андреев и Веласко стигнаха до мини-брейк и поведоха с 3-0, само че след това позволиха поврат и изостанаха с 6-7. Двамата обаче си върнаха самодейността и въпреки да пропуснаха първият от двата поредни мачбола, които се откриха пред тях, в последна сметка победиха с 4-6, 6-4, 10-8 след час и половина игра.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР