IAB Digital Day се завръща на символичната дата 11.11.22 в

...
IAB Digital Day се завръща на символичната дата 11.11.22 в
Коментари Харесай

Глобалният криейтив директор на Meta - Фабио Сейдл, пристига у нас от Ню Йорк за IAB Digital Day

IAB Digital Day се завръща на символичната дата 11.11.22 в Sofia Event Center със звездни лектори от целия свят. Събитието ще се организира под мотото „ Constant Change “ и ще надгради визията за сходни събития със съдържателната си стратегия с водещите трендове в цифровия бизнес и връзки. Програмата има за цел и да начертае вероятностите за развиване на цифровата среда, като свери часовника ни с бързо разрастващите се международни технологии, нововъведения и опит. От друга страна ще сложи и проблемите на цифровите медии и маркетинг бизнеса във фокуса на съдържателни полемики.

Водещ преподавател онлайн в залата ще бъде световният криейтив шеф на Meta - Фабио Сейдл, който идва у нас от Ню Йорк особено за форума по покана на уредника, IAB България.

Тази година IAB Digital Day предлага провокативен микс от български и задгранични лектори от водещи компании и представители на акадамичните среди.

Горещите тематики за непрекъснато разрастващата се цифрова среда ще бъдат интерпретирани в шест тематични панела. Новите регулации, модерните технологии, човешкото измерение в цифровата епоха и метавселената, креативните провокации и решения, творчеството по време на война, връзките сред другите участници в цифровата екосистема, развиването на платформите и основаването на наличие, са единствено част от тематиките, които форумът ще прегледа.

Участник в панелите ще бъде някогашния министър на електронното ръководство –, с тематиката: „ Къде е България в DIGITAL SERVICES ACT и за какво е значимо да има регулация на онлайн средата. Как ще ни се отрази в бизнес и персонален проект? “. Любопитният случай на, пречупен през следствие, ще бъде показан от Николай Стоянов от Economedia.

IAB Digital Day се концентрира върху тематиките за консуматорското държание в цифровата епоха и човешката автентичност в подтекста на развиващия се цифров креативен разсъдък. „ Как се трансформира специалността ми и каква в действителност е специалността ми “ е тематиката на лекцията на Димитър Караниколов, който самичък дефинира себе си като (не)фотограф.

За първи път бизнес събитие на цифрова тематика ще събере на сцената едни от най-големите университетски мозъци на България с принос към международната просвета – професор Георги Фотев и професор Орлин Тодоров. Впечатляващият труд на проф. Фотев, плод на 7 годишни проучвания, ще бъде показан в лекцията „ Възходът на пост-човешкото общество в изискванията на цифровата гражданска война “. „ Какво чува един професор по психоанализа, когато слуша изкуствения разсъдък “ ще бъде тематика на професорът по публично здраве и психоаналитик от Софийския университет Орлин Тодоров.

Romain Mallard, Globa VP Marketing на The Coca-Cola Company, ще показа гледната си точка за развиването на работата сред организация и клиент с лекцията „ Новата епоха на връзките сред организация и клиент “. Nick Welch от IAB Европа ще показа настройките на европейския пазар по отношение на програматик рекламата с отчет за 2022. Ivan Brozovic, Mediabrands SEE ще отговори на въпроса „ Какво не е наред с медия състезанията през днешния ден? “.

Гости на IAB Digital Day ще бъдат и момчетата от украинската организация Banda, Максим Боритко и Егор Петров, чиято акция “Be brave as Ukraine ” не слиза към този момент няколко месеца от топ рекламните позиции в центъра на огромните международни столици. „ Ако някой ми беше споделил, че наша реклама ще е на Time Square и Piccadilly, нямаше да му допускам “, разясняват надарените украинци, които помогнаха света да бъде по-съпричастен към ориста на Украйна. Една вълнуваща, друга и забавна лекция за силата на маркетинга в интерес на положителното.

IAB Digital Day ще събере онлайн представителите на всички браншове на цифровия бизнес: организации, рекламодатели, софтуерни платформи и компании и медии и да даде благоприятни условия за професионални полемики и ня на опит и хрумвания.

Сложният въпрос за медии и наличие в светлината на въпроса кой ще покрива цената на качественото наличие, ще бъде фокус на полемика с участниците от водещи медийни групи – Економедия, Sportal media group, групата на „ 24 часа “ и други модератори измежду, които ръководещия редактор на " Булевард България " Сибина Григорова.

Програмата на IAB Digital Day, която показва и доста други забавни тематики и представители, както и формата за регистрация, можете да откриете.

Събитието стартира с регистрация на участниците в 09:00 ч. на 11.11. в Sofia Event Center.

„ Направихме събитие, което хората от сектора, а и освен те, могат да гледат на един мирис от начало до край, със 100% качествено наличие, което ще държи вниманието ви като прекрасен филм “, разяснява Димитър Денев от IAB. В последните години с развиването на цифровия бранш София се трансформира в международна цифрова столица, която освен върви в крайник с трендовете, само че и ги постанова с качествени събития като IAB Digital Day.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР