+ + + и ½ от 5 Още от същото:

...
+ + + и ½ от 5 Още от същото:
Коментари Харесай

Кино: "Убийствен влак" с Брад Пит

+ + + и ½ от 5 Още от същото: " Гепи ", Kill Bill I.
Bullet Train е единствено в кинотеатрите, без искания отвън чистото забавление. Трае колкото самото пътешестване с Шикансен, влака-стрела от Токио до Киото. Двучасова дъвка за окото, със симпатични артисти и сръчна постановка, видимост вместо наличие.

По японски престъпен разказ в стила " пълп фикшън " (Maria Beetle от 2010 г.), създателят му Китаро Осака има 40 такива. Филмът стартира с трагични писмени знаци като в манга комикс, спуснатите основни думи преди заглавието са " карма ", " яд ", " доверие ", " възмездие ". Музикален декор са японски кавъри на блудкав поп от Енгелбърт Хъмпърдинг до Bee Gees.

Брад Пит е изтощен от занаята поръчков реализатор с легендарен неприятен шанс и по тази причина с кодово име " Калинка ". Преживява дзен прояснение, отхвърля да си вземе револвера. В задачата го направлява всевиждащ инструктор като гальовен женски глас в слушалките (Сандра Бълок, виждаме я накрая). Мария от заглавието на романа. Другата непокътната японска диря са дядо, татко и внук, три генерации, свързани в самурайска преданост.
Реклама
Героят на Пит би трябвало да вземе куфарче с 10 милиона и да слезе на идната спирка, само че международен меланж от съвършени убийци затруднява това: мексикански картелен гангстер; английски братя, бял и тъмнокож (Арън Тейлър - Джонсън и Браян Хенри), с прякори на плодове, занимателни и брутални по Гай Ричи; миловидна госпожица в униформа на японска ученичка и огромен пищов, говореща съветски (Джоуи Кинг). Всеки с персонална отмъстителна причина да е във влака. Причините са разказани в стилизирани (по Тарантино) ретроспекции с доста бликаща кръв.

Еклектичната примес е в ръцете на някогашния каскадьор Дейвид Лийч, дублирал Пит в пет кино лентата. Подписал след това " Джон Уик ", " Дедпул 2 " и " Атомна русокоска ". Битките на Пит са проведени като умел танц, вагон след вагон, с паузи за словесни гегове. Моралът и поуката са на равнището на обичаната детска брошура на един от убийците - " Влакчето Томас ".
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Янко Терзиев
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР