и заявиха в ефира на bTV, че са

...
 и  заявиха в ефира на bTV, че са
Коментари Харесай

ПП и ДБ готови да направят кабинет на малцинството с втория мандат


" " и " " обявиха в ефира на bTV, че са подготвени да създадат на малцинството с втория мандат, даже и в случай че го поддържат.

Програмно държавно управление с втория мандат е новият сюжет пред партиите – в търсене на излаз от рецесията.

“ДБ и Политическа партия да съставим държавно управление на малцинството, което да бъде подкрепено от ”, съобщи съпредседателят на “ ".

“Правителството с нашия мандат ще излезе с доста ясно написана стратегия, която няма да е съгласувана с ”, безапелационен бе от “ ”.

“Държат се като в ясла - ние няма да ви подкрепим, само че когато пристигна вторият мандат при нас – вие би трябвало да ни подкрепите, смешно ”, съобщи от -СДС.

Все отново от са подготвени на взаимни отстъпки в името на това да има постоянно. От " " не изключиха – да имат кабинет с гласовете на.

“Няма мощ, която да спре един народен представител да гласоподава както реши ”, сподели.

“Ако искаш поддръжката на някой, би трябвало да го заявиш. Това по-скоро ми наподобява на " свенливо мигане " ”, добави.

“Аз съм за – да седнем и да уточним едно по едно това държавно управление каква стратегия ще извършва. Това би трябвало да бъде написано и да бъде следено от Народното събрание ”, съобщи.

Дали ще се стигне до сюжет на кабинет с втората директория е въпрос на диалози – уверени са партиите. Нагласите все още са, че първият мандат на -СДС ще бъде несполучлив.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР