И за утре картата на България е обагрена в жълта

...
И за утре картата на България е обагрена в жълта
Коментари Харесай

Интензивни валежи и опасен код за цялата страна утре

И за на следващия ден картата на България е обагрена в жълта поради рисковия код, който ще господства над цялата страна, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология п.

През идващото денонощие атмосферата над страната ще се задържи неустойчива и още веднъж ще има краткотрайни превалявания с гръмотевични стихии и градушки, на повече места и по-значителни в следобедните часове. Максимални температури сред 23° и 28°, в София към 24°.

И над планините ще се развива мощна купесто-дъждовна облачно и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевични стихии. Ще духа до сдържан северен вятър, само че с краткотрайни усилвания. Максимална температура на височина 1200 метра към 18°, на 2000 метра – към 12°.

Над Черноморието също ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, на повече места в следобедните часове. Ще духа до сдържан североизточен вятър, само че с краткотрайни усилвания. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е 23-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР