И за опашката на дявола ще се хвана, ако трябва,

...
И за опашката на дявола ще се хвана, ако трябва,
Коментари Харесай

Искра Михайлова: Дори осъзнатите предпочитат скривалището на комфорта пред реакция на достойнството

" И за опашката на дявола ще се хвана, в случай че би трябвало, само че ще изтегля България! " - Стефан Стамболов, ръководител на Четвъртото Обикновено национално заседание.
" Отиват, стачкуват против неприятния Бойко, качват се на метрото и се прибират у дома. Хòди пешком, бе! " - Цвета Караянчева, ръководител на 44-то Народно заседание.
 Отиват, стачкуват против неприятния Бойко, качват се на метрото и се прибират у дома. Ходи пешком, върви пешком! Отиват, стачкуват против неприятния Бойко, качват се на метрото и се прибират у дома. Ходи пешком, върви пешком!
Това съобщи ръководителят на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Цвета Караянчева в тирада пред симпатизанти на партията на Бойко Борисов...
От известно време не мога да намеря думи, по-скоро не мога да намеря малко думи, с които да разясня актуалните събития в България, държанието на хората, изявления и дейности на политици, интелектуалци, жители.
Явно освен аз. Добър асортимент на цитати от Светослав Иванов в " 120 минути " през вчерашния ден. Могат да бъдат подбрани и още доста, които да опишат разликата в отношението на ръководещите през годините, написа общинският консултант от групата на " Възраждане ".
" Но какво от това.
Дори осъзнатите избират скривалището на комфорта пред реакция на достолепието. Мнозина търпят да бъдат заплювани в лицето всекидневно и възпитават това самообладание вкъщи. Чудя се едно. Какво ще изясняват на децата си когато ги попитат след години " Ти какво направи, по какъв начин реагира, с цел да бъде друго за мен? " И знам, знам. Оправданието е като з@дника. Всеки го носи.
 Карбовски към Караянчева: Вие сте самозабравил се човек с диагноза Карбовски към Караянчева: Вие сте самозабравил се човек с диагноза
Мартин Карбовски се обърна към ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева с писмо във връзка думите й, че хората, които стачкуват срещ...
Цвета Караянчева... със здраве да си я ползвате, цялото държавно управление също, заедно с една част от " естетичния " митинг.
Все отново, аз надълбоко имам вяра в това. " Всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво, отсечено в корена. " Така че, тези които не обичат да стоят на колене и не желаят да бъдат унижавани, нито одобряват жълти стотинки, с цел да се продават, точат брадвите. Убедена съм. Колкото и неестетично да звучи тази метафора. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР