И за мен, и за Волен Сидеров, и за Красимир

...
И за мен, и за Волен Сидеров, и за Красимир
Коментари Харесай

Само Преди Минути Валери Симеонов Разтресе Българската Политика С Ядрената Бомба: Ще Се Оттегля, Но Само Ако

" И за мен, и за Волен Сидеров, и за Красимир Каракачанов ползите на страната са над всички други. Най-важното е, което ни сплотява ", съобщи Симеонов.
Той удостовери, че няма да се извини за думите си във връзка държанието на съветския патриарх Кирил в България и посочи, че " драма няма ".

" Ние сме разнообразни хора. Това са нюанси, по които се раличаваме, говорили сме. Имаме и други разминавания. Защитата на националните ползи е по-важна. Мога да успокоя българските ни сънародници, да спят умерено, няма някакви особени опасности за ръководството. Ако има при нас всичко е намерено. Проблемите не се крият, не се замитат, не се замазват. Нека да бъде намерено, какво неприятно има. Нашите проблеми са си наша работа, това няма да се отрази на съдружното ръководство и на страната ", съобщи Симеонов.

Според него Бойко Борисов демонстрира опвече схващане, в сравнение с той е очаквал. Симеонов въпреки всичко позволи, че е допустимо да се прояват съществени проблеми като съобщи:
" Проблеми е имало постоянно. Когато моите сътрудници от " Обединени патриоти " изискат моето отдръпване аз ще се отдръпва ", сподели още Симеонов.

За следващ път вицепремиерът разкритиквуа митингите против втория въжен превоз в Банско.
" То май Пирин би трябвало да се избавя от тях. Чужденци чакат по три часа единствено поради фасоните на няколко такива тарикати, които са създали законите убийствени за българския туризъм, за българската стопанска система. Невинаги митингите би трябвало да се фаворизират, да бъдат определящи от политиката на България. Аз имам по-друго схващане, разграничавам се от министър-председателя. Не виждам за какво чак толкоз да се робува на псевдопротести. Нямам никакъв ангажимент към стопански кръгове. Имам отговорност като вицепремиер. Не мога да приема, че една шепа хора ще разиграват цялата страна, ще ни вършат на маймуни ", сподели Симеонов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР