I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън е

...
I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън е
Коментари Харесай

Гледаме филма за Уитни Хюстън

" I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън ” е мощно и триумфално честване на несравнимата Уитни Хюстън. Пълнометражният филм, режисиран от Каси Лемънс, написан от номинирания за Оскар® Антъни Маккартън, продуциран от именития музикален управител Клайв Дейвис и с присъединяване на носителката на премия БАФТА® Наоми Аки, към този момент е разполагаем за гледане в стрийминг платформата HBO Max. Как хористка от Ню Джърси се трансформира в една от най-продаваните и награждавани певици на всички времена?

Това 148-минутно странствуване през живота и кариерата на Уитни Хюстън води феновете на вдъхновяващо, прочувствено и прочувствено пътешестване. Филмът включва истински песни на певицата, както и емблематични моменти от живота ѝ, като първата ѝ телевизионна изява, присъединяване ѝ в шоуто на Опра Уинфри и приемането на основната женска роля във кино лентата " Бодигард ". Режисьор на биографичния филм е Каси Лемънс, сценарист е номинираният за " Оскар " Антъни Маккартън (сценарист на " Бохемска рапсодия ", " Най-мрачният час " и " Теорията на всичко " и др.), продуцент е именитият музикален управител Клайв Дейвис, а в основната роля е носителката на премия БАФТА Наоми Аки.

Филмът е праволинеен портрет на комплицираната и многолика жена зад гласа, който всички почитаме. Пътешествие през новаторския живот и кариера на Хюстън, с разтърсващи осъществявания и саундтрак от най-обичаните шлагери на музикалната икона, каквито не сте чували до момента. Искате ли да танцувате?
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР