И вторият опит да се гласува проектът на решение за

...
И вторият опит да се гласува проектът на решение за
Коментари Харесай

Липса на кворум пак спъна Бюджетната комисия за пътищата

И вторият опит да се гласоподава планът на решение за отпущането на 640-те млн. лева за пътните компании в бюджетната комисия се провали. Заседанието през днешния ден беше свикано изключително за 14,30 часа, само че заради липса на кворум то не се състоя, защото на съвещанието не пристигнаха депутатите от Политическа партия и Българска социалистическа партия.

В дневния ред също беше планувано и чуване на вицепремиера Асен Василев.

По-рано денем шефът на бюджетната комисия Любомир Каримански упрекна сътрудниците си от Политическа партия и Българска социалистическа партия, че са бламирали вчерашното съвещание на комисията и изиска да има санкции за пропадане на провеждането на съвещания на комисиите.

Откога депутатите на Политическа партия оповестяват с есемес, че няма да участват на съвещанията, обърна се и Тошко Йорданов от Има Такъв Народ към шефа на Народно събрание Никола Минчев по време на пленарното съвещание през днешния ден, на което се провали гласуването на парите за пътните компании поради липса на отчети от комисиите по бюджет и финанси и районно развиване.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР