И втора водеща на предаването по bTV COOL…T Поли Гергушева

...
И втора водеща на предаването по bTV COOL…T Поли Гергушева
Коментари Харесай

Петя Дикова повлече крак-и Поли Гергушева чака бебе

И втора водеща на предаването по bTV COOL…T Поли Гергушева ще става майка. Woman.bg напомня, че единствено преди броени дни и първата водеща на светското шоу по първата национална телевизия Петя Дикова разгласи, че чака второто си дете. "Имам една добра вест. От септември няма да ме виждат феновете на Би Ти Ви, тъй като излизам по майчинство ", сподели в ефира на предаването "Тази събота и неделя " преди часове красивата водеща, която се сгоди за приятеля си Борис Мечкуев през февруари.

Двамата възнамеряваха лятна женитба край морето в околните седмици, само че в този момент са решили да отсрочат венчавката, до момента в който не се роди наследника. "За сметка на една анулирана женитба, ни се случва нещо доста по-хубаво ", сподели с усмивка Гергушева, която сега е в петия месец.

За Поли това ще бъде първо дете, до момента в който колежката й Петя има наследник Александър, за който се грижи сега. Двамата с водещия на „ На кафе “ Илиян Любомиров оповестиха, че чакат второ бебе, само че без да разкриват пола му, ккто направи това в този момент и Гергушева.

фотография:инстаграм поли гергушева
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР