И всеки път тази спирала води до следващата закачка. И

...
И всеки път тази спирала води до следващата закачка. И
Коментари Харесай

Крум Зарков в парламента: Всяка група се забавлява на остроумията на своя оратор, вече 30 години

И всякога тази серпантина води до идната " задявка ". И всякога най-после се стига до естрада, в която едни упрекват за двуличие или показват олигарси, само че постоянно към другите. За да се стигне до комисия, направена за едно, само че която ще се занимава и с нещо друго, с цел да не свърши нищо. И това се случва 30 години. И в случай че има някаква смяна, за която тук се приказва, не е въпросът тъкмо кои партии по какъв начин ще се пакетират и какъв брой ще дискутират анализаторите кой с кого е, а въпросът е - ще можем ли да избегнем тази серпантина. Има и една друга заплаха.
Уважаеми дами и господа народни представители,

Ние тук сме избрали да пазиме ползите на хората, на нашите гласоподаватели, не на един човек, който считаме за извънредно значим - без значение дали е почетен ръководител или друга близка фигура. И тъй като се следи наклонност българският парламент да се изпразва от водачи - тъй като множеството от тях бягат - с цел да се трансформира в група хора, които пазят някой различен.

Ако мислите, че това е задачата на 46-ия парламент, искрено се лъжете. И тази игра ще свърши както свършва постоянно - със слаба оценка към всички. В този ред на мисли, ние ви предлагаме различен метод от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " - Демократична България имат своята самодейност (временна комисия за " Росенец " ). И ние ще я подкрепим. Вие, уважаеми от Движение за права и свободи, имате друга и самодейност - внесете я и ние ще я подкрепим и нея (отделна комисия за " Буджака " ). Но не забърквайте кашата на надиграването. И уважаеми сътрудници от ГЕРБ, сред тези две начинания има нещо общо - всички тези безобразия, в случай че ги има, са се случвали по ваше време. Така че и вие недейте се забавлява.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР