И все пак: ще ни е по-лесно да направим британско

...
И все пак: ще ни е по-лесно да направим британско
Коментари Харесай

Паси: По-лесно ще направим британско правителство, отколкото българско

„ И въпреки всичко: ще ни е по-лесно да създадем английско държавно управление, в сравнение с българско! ". Това написа в Twitter някогашният външен министър Соломон Паси.
Прочетете още
Думите на Паси са във връзка тридневното първо съвещание на новоизбраното 48-о Народно заседание. Депутатите за следващ ден не могат да изберат председател на Народното събрание и да стартират да работят.

По-късно от офиса на президента на България (2012 – 2017) Росен Плевнелиев оповестиха, че в този момент главният приоритет за контактната група за сформиране на кабинет продължава да работи, само че главният приоритет им е избора на ръководител на Парламента. В групата са точно Соломон Паси и Росен Плевнелиев.

„ Контактната ни група не е прекъсвала своята работа и ще продължи да търси решения дружно с всички проевропейски и демократични партии. Дългосрочната ни цел, да подпомогнем диалозите за търсене на решения и единодушие по цели сред про-европейските парламентарни групи в 48-то Народно събрание, остава непроменена, като за идни срещи ще Ви осведомяваме навреме ”, пишат от офиса на Плевнелиев. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР