И вие ли сте се чудили кои са променливите знаци

...
И вие ли сте се чудили кои са променливите знаци
Коментари Харесай

Кои са променливите знаци в зодиака

И вие ли сте се чудили кои са променливите знаци в зодиака? Приятно четене! 
Променливите зодии в астрологията са: Близнаци, Дева, Риби и Стрелец.
 Най-лошите качества съгласно китайския хороскоп Най-лошите качества съгласно китайския хороскоп
Кои са най-лошите качества съгласно китайския хороскоп? Вижте ги:  Вашият знак зависи от годината на раждане: • Плъх: 2008, 1...
Какво тъкмо прави тези зодии способни да се приспособяват към измененията толкоз добре?
Ако сте един от тези зодиакални знаци, вие сте системата за прочувствена поддръжка, хората, от които зависят другите, с цел да вървят по течението. Вместо да създавате смяна като съществен знак или да се съпротивлявате на смяна като закрепен знак, вашият знак приема смяна, без да се бие. Ако смяната е потребна за вас, вие се адаптирайте към нея. Вместо да изпитвате стрес, нещо в мозъка ви споделя: „ Това ще бъде забавно “ и вие действате по изменчив метод. Всъщност акомодацията е едно от най-големите ви умения. Като изменчив знак можете да мутирате, с цел да приспособите обкръжението си. Както хамелеонът трансформира цвета си, с цел да се слее със заобикалящата го среда, той го прави, тъй като адаптирането ще му помогне да оцелее.
Ето 4 аргументи, заради които променливите знаци се разграничават от другите зодии.
1. Като изменчив знак, вие се адаптирате, с цел да оцелеете.
Означава ли това, че избягвате спора? Понякога да.
 Мъжете от тези 4 зодии в никакъв случай не изневеряват Мъжете от тези 4 зодии в никакъв случай не изневеряват
Голяма част от дамите са на мнение, че не съществува мъж, който не изневерява на обичаната си. Но съгласно астролозите, мъжете от четири з...
Предпочитате да има естетика и мир, в сравнение с раздори. От позиция на егото, вие сте задоволително безкористни, с цел да се адаптирате към обстановката, с цел да бъде на всички умерено. Като всеки и вие ще се изправите и ще се биете, в случай че това опонира на вашите вярвания. Вие обаче ще бъдете подкреплението, което е трябвало да осъзнае, че молитвата за мир на никое място не ви води.
2. Стресът се търкаля елементарно от гърба ви.
Знаете по какъв начин да премахнете мъртвото тегло, да полирате готовите артикули и можете да разберете разликата сред двете. Фиксирани знаци и Кардинални знаци се нуждаят от вас. Ако и трите знака бяха на пиратски транспортен съд, Кардиналните знаци щяха да бъдат капитанът, който ви споделя къде да отидете. Фиксираните знаци биха били първият асистент, казващ на всички за какво е най-хубавият вид корабът да тръгне по този път. Вие, изменчивият знак, бихте били навигаторът, който им споделя по какъв начин ще стигнат до там. Без вас резултатите ще бъдат небрежни и отчасти приключени.
3. Променливите знаци са усъвършенстващите на зодиака.
Създателите на направления, бранителите на резервати и редакторите на вашия документ - в случай че някой би трябвало да се увери, че нещо е съвършено, вие сте индивидът, при който отива. Разбира се, вземането на решения не е най-хубавото ви качество заради фокуса ви върху съвършенството. Вие не бихте били главният, който прави творби на изкуството от глина, само че можете да разкриете капацитета, който има.
 Кои са четирите най-осъдителни зодии? Кои са четирите най-осъдителни зодии?
Това са четирите най-осъдителни зодии - познавате ли се някъде? Разгледайте в елементи - може да се изненадате.  Рак  Твоята...
4. Внасяте естетика в дадена обстановка.
Като изменчив знак вие сте най-силни прочувствено. Със способността си да се адаптирате и да се преценявате с вашата среда, можете да носите по-голяма тежест от вашите сътрудници. Можете да издържите като никой различен. Няма да хленчите, когато не можете да се справите, нито ще предизвикате спор, тъй като нещо в живота ви се е трансформирало. Това може да се преглежда като мощ или уязвимост, само че вие знаете, че не е нито едното, другото; това е благословия и проклинание. Различията на изменчив знак оказват помощ да създадем този свят по-добро място. Хармонията е вашата цел и другите може да възприемат това като уязвимост. Знаете какъв брой сте мощни в действителност, тъй че не позволявайте на другите да ви подценяват. Дръжте сърцето си отворено.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР