И вие ли сте се чудили кои са променливите знаци

И вие ли сте се чудили кои са променливите знаци ...

Кои са променливите знаци в зодиака

И вие ли сте се чудили кои са променливите знаци в зодиака? Приятно четене! 
Променливите зодии в астрологията са: Близнаци, Дева, Риби и Стрелец.

Най-лошите качества според китайския хороскоп Най-лошите качества според китайския хороскоп
Кои са най-лошите качества според китайския хороскоп? Вижте ги:  Вашият знак зависи от годината на раждане: • Плъх: 2008, 1...
Какво точно прави тези зодии способни да се адаптират към промените толкова добре?
Ако сте един от тези зодиакални знаци, вие сте системата за емоционална подкрепа, хората, от които зависят другите, за да вървят по течението. Вместо да създавате промяна като кардинален знак или да се съпротивлявате на промяна като фиксиран знак, вашият знак приема промяна, без да се бие. Ако промяната е полезна за вас, вие се адаптирайте към нея. Вместо да изпитвате стрес, нещо в мозъка ви казва: „Това ще бъде интересно“ и вие действате по променлив начин. Всъщност адаптацията е едно от най-големите ви умения. Като променлив знак можете да мутирате, за да приспособите обкръжението си. Както хамелеонът променя цвета си, за да се слее със заобикалящата го среда, той го прави, защото адаптирането ще му помогне да оцелее.
Ето 4 причини, поради които променливите знаци се различават от другите зодии.
1. Като променлив знак, вие се адаптирате, за да оцелеете.
Означава ли това, че избягвате конфликта? Понякога да.

Мъжете от тези 4 зодии никога не изневеряват Мъжете от тези 4 зодии никога не изневеряват
Голяма част от жените са на мнение, че не съществува мъж, който не изневерява на любимата си. Но според астролозите, мъжете от четири з...
Предпочитате да има хармония и мир, отколкото раздори. От гледна точка на егото, вие сте достатъчно безкористни, за да се адаптирате към ситуацията, за да бъде на всички спокойно. Като всеки и вие ще се изправите и ще се биете, ако това противоречи на вашите вярвания. Вие обаче ще бъдете подкреплението, което е трябвало да осъзнае, че молитвата за мир никъде не ви отвежда.
2. Стресът се търкаля лесно от гърба ви.
Знаете как да премахнете мъртвото тегло, да полирате готовите продукти и можете да разберете разликата между двете. Фиксирани знаци и Кардинални знаци се нуждаят от вас. Ако и трите знака бяха на пиратски кораб, Кардиналните знаци щяха да бъдат капитанът, който ви казва къде да отидете. Фиксираните знаци биха били първият помощник, казващ на всички защо е най-добрият вариант корабът да тръгне по този път. Вие, променливият знак, бихте били навигаторът, който им казва как ще стигнат до там. Без вас резултатите ще бъдат небрежни и частично завършени.
3. Променливите знаци са усъвършенстващите на зодиака.
Създателите на маршрути, защитниците на резервати и редакторите на вашия документ - ако някой трябва да се увери, че нещо е перфектно, вие сте човекът, при когото отива. Разбира се, вземането на решения не е най-доброто ви качество поради фокуса ви върху съвършенството. Вие не бихте били основният, който прави произведения на изкуството от глина, но можете да разкриете потенциала, който има.

Кои са четирите най-осъдителни зодии? Кои са четирите най-осъдителни зодии?
Това са четирите най-осъдителни зодии - познавате ли се някъде? Разгледайте в детайли - може да се изненадате.  Рак  Твоята...
4. Внасяте хармония в дадена ситуация.
Като променлив знак вие сте най-силни емоционално. Със способността си да се адаптирате и да се съобразявате с вашата среда, можете да носите по-голяма тежест от вашите колеги. Можете да издържите като никой друг. Няма да хленчите, когато не можете да се справите, нито ще предизвикате конфликт, защото нещо в живота ви се е променило. Това може да се разглежда като сила или слабост, но вие знаете, че не е нито едното, другото; това е благословия и проклятие. Различията на променлив знак помагат да направим този свят по-добро място. Хармонията е вашата цел и другите може да възприемат това като слабост. Знаете колко сте силни всъщност, така че не позволявайте на другите да ви подценяват. Дръжте сърцето си отворено.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com