И вие ли сте от онези хора, които си мислят,

...
И вие ли сте от онези хора, които си мислят,
Коментари Харесай

Неща, които хората над 30 правят и не са готини според младите хора

И вие ли сте от тези хора, които си мислят, че хората родени през 2000-та година са дребни деца? Е, добре пристигнали в действителността - те към този момент са на 21 и са почнали да усещат тежестта на живота като възрастни (поне някои от тях). В устрема си да наподобяват постоянно млади някои от хората родени през 80-те или 90-те на предишния век вършат неща, които съгласно днешните младежи наподобяват леко необичайно. Поне по този начин твърди една от най-четените публикации в, която споделяме и с вас: 
Не е готино да си делиш косата в прическа вид " на път ", даже да е непряк
Този вид прически бяха съвременни преди десетина години и е реалност, че доста дами наподобяват прелестно с тях. Ние не виждаме нищо неприятно в това да оформяте косата си по този начин, само че очевидно за младежите това е нещо ретро. 
Носите вталени дънки
 Хобита, които се трансформират в фикс идея Хобита, които се трансформират в фикс идея
Запознай се с по-розовата действителност, за която си плащаш, с цел да забравиш ядовете и терзанията! 1. Телевизията Онзи черен сандък, който...
Модата на тесните и вталени панталони очевидно е отминала и са се върнали тези, които са по-торбести. В това няма нищо неприятно. Тук е редно да кажем, че те бяха съвременни когато бяхме деца, тъй че имаме визия защо става дума. 
Ползване на емоджита
Нещо, което беше считано за юношески шлагер преди единствено 4-5 години към този момент е отпътувало в историята. 
Манията по Хари Потър
Хубаво е да осъзнаем, че това са книги от нашето детство и манията по " момчето, което оживя " си е отишла с последния филм от поредицата. И май е време да се замислим, че и ние приличаме на порасналите версии на Хари, Рон и Хърмаяни. 
 6 занимания, с които ще станете по-умни 6 занимания, с които ще станете по-умни
Всеки от нас е кадърен самичък да разгърне цялостния капацитет на интелекта си. Това може да стане посредством насърчаване на нови умения, които карат...
Правенето на селфита с камера от горната страна
Може би това в България се предава с поколенията, само че действително е нещо, което вършиха първите " кифли " и може би е добре, че е останало в историята. 
Да си захласнат от вино и бира
Повечето постове с хаштаг #подайвинототам не са познати за днешната юноша и може би по този начин е по-добре. 
Надяваме се тази публикация да не ви е предиздвикала да се почувствате остарели. Ние доста се забавлявахме до момента в който гледахме тези и неща. Няма нищо неприятно да се държиш по отношение на възрастта си. Лошото е в случай че отказваш да приемеш, че към този момент не си на 16 и се държиш/обличаш по този начин. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР