И Великобритания налага големи ограничения за излизане на гражданите. На

...
И Великобритания налага големи ограничения за излизане на гражданите. На
Коментари Харесай

Британците няма да излизат от домовете си без основателна причина

И Англия постанова огромни ограничавания за излизане на жителите. На фона на бързото разпространяване на пандемията от ковид в цялата страна министър председателят Борис Джонсън утвърди радикални ограничения за възбрана на всяко излишно придвижване на хора в продължение на най-малко три седмици. Полицията ще разделя събралите се и ще има право да глобява хора, които нарушават строгите нови закони.

Предвижда се всички несъществени магазини, библиотеки и детски площадки да бъдат затворени за три седмици, както заяви в понеделник вечерта държавното управление на премиера Джонсън.

Гражданите би трябвало да останат в къщи, в случай че е допустимо, в случай че не би трябвало да отидат на работа, да оказват помощ на нуждаещи се или имат потребност от здравно лекуване.

Спортни извършения навън са позволени един път дневно.

Джонсън разгласи невижданите ограничения в телевизионно послание към нацията от своя офис на " Даунинг Стрийт " 10.

„ Без големи национални старания да спрем разпространяването на този вирус ще пристигна миг, в който никоя здравна работа в света не би могла да се оправи “, сподели Джонсън. " От довечера би трябвало да дам на английския народ доста елементарна директива - би трябвало да останете вкъщи ".

По-рано през днешния ден Министерство на външните работи на Обединеното кралство прикани всички свои жители, които пътуват зад граница за къс интервал от време, да се върнат във Англия, " до момента в който към момента има търговски направления за това ". " По целия свят повече самолетни компании стопират полети и повече летища се затварят, някои без никакво предизвестие. Там, където не съществуват търговски направления, нашите чиновници работят непрекъснато, с цел да дават препоръки и поддръжка на жителите на Обединеното кралство ", се показва в особено изказване на външният министър Доминик Рааб.

Външното министерство разясни, че инструкцията не е предопределена за жители на Обединеното кралство с непрекъснато престояване в чужбина. Тези британци би трябвало да съблюдават ограниченията на страните, в които се намират, показва ведомството. 

Днес във Англия държавното управление регистрира нарастване на смъртните случаи от 54 на 335 и нарастване на инфектираните до 6 650 от 5 683 в неделя.

Едва преди няколко дни министър председателят Джонсън се опита да всее оптимизъм у сънародниците си, като  съобщи на ежедневния си брифинг,  че страната може да се пребори с ковид, в случай че бъдат взети верните ограничения.

„ Можем да се преборим с ковид през идните 12 седмици, само че единствено в случай че предприемем стъпките, които обрисуваме “, съобщи Джонсън пред кореспонденти. По-късно той добави, че не може да каже дали случаите на болестта в страната ще стартират да понижават до края на юни./ investor.bg

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР