И Възраждане“ влиза в битката за шеф на Народното събрание. От

...
И Възраждане“ влиза в битката за шеф на Народното събрание. От
Коментари Харесай

От “Възраждане“ също с номинация за шеф на Народното събрание

И „ Възраждане “ влиза в борбата за началник на Народното събрание. От партията издигат номинацията на юриста и народен представител от предходния парламент - Петър Петров.
Прочетете още
„ Петър Петров ще бъде доста добър ръководител на Народното събрание, защото човекът, който застане начело, би трябвало да е на първо място този, който основава ред и работен, потребен режим, нещо което е извънредно мъчно и не се отдава на всеки “, разяснява пред Българска телеграфна агенция ръководителят на партията Костадин Костадинов.

Той посочи, че с изключение на дипломатичност, човекът, който застане начело би трябвало брилянтно да познава, освен Правилника за организацията и активността на Народното събрание, само че и законите на републиката, с цел да може в пленарната зала да не изпада в неуместни обстановки.

Относно работата на 48-ото Народно събрание, Костадинов уточни, че и този парламент е „ мъртво роден “. „ Колкото по-бързо приключат тъгите му и отидем на нови избори, толкоз по-добре “, добави водачът на „ Възраждане “.  

С номинацията на Петър Петров, претендентите за поста стават четирима. Освен него в борбата за поста ще вземат участие още издигнатият от ГЕРБ/СДС Росен Желязков, предложеният от „ Продължаваме промяната “ Никола Минчев и номинираният от БСП Кристиан Вигенин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР