И във Варна спазват традицията за посрещане на Нова година

...
И във Варна спазват традицията за посрещане на Нова година
Коментари Харесай

Варна посреща Новата година с цяло съзвездие артисти

И във Варна съблюдават традицията за посрещане на Нова година навън.

Празничната стратегия на площад " Независимост " събира съзвездие, отпред с варненските актьори.

Монтираната на централния варненски площад " Независимост " 3D LED сцена е неповторима за България. Над 100 квадратни метра LED екрани ще основат ослепителен 3D резултат по време на празничния концерт " Заедно в новогодишната нощ ".

Сцената е проектирана, тъй че да може да се следи от огромно разстояние, защото ползата към празничния концерт е огромен и на площада се чакат хиляди варненци.

Пет автобусни и две тролейбусни линии ще обслужват варненци в новогодишната нощ. Те ще се движат от центъра на града до кварталите " Владислав Варненчик ", " Виница " и " Галата ".

Движението на коли в региона на пл. " Независимост " няма да бъде лимитирано. Синята зона през днешния ден беше платена до 20 часа, а в първия ден от Новата година тя ще бъде безвъзмездна за жителите. В новогодишната нощ зарята във Варна ще бъде с дълготрайност единствено четири минути.

" Призовавам хората да внимават с пиротехническите техники, които ще употребяват, както и водачите на моторни транспортни средства да не сядат зад кормилото след приложимост на алкохол и наркотични субстанции ", съобщи пред Българска национална телевизия Светла Златева, представител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна.

Вижте още в директното включване на Светлана Ганчева

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР