И въпреки това ни обожават: тези неща никога не биха

...
И въпреки това ни обожават: тези неща никога не биха
Коментари Харесай

Навиците на жените, които мъжете не разбират

И все пак ни обожават: тези неща в никакъв случай не биха минали през мозъка на мъжете!

Има неща, които отличават дамите и поради които мъжете им се възхищават: те могат по едно и също време да приказват и да правят всякаква друга работа,  раждат деца и показват организаторски качества. Но следните 10 навика просто не се побират в главата на мъжа:

6. Вечер си лягат със смарт телефона

Хвърлянето на още един взор преди сън е наложително: може би някоя другарка има проблеми, които би трябвало да бъдат разисквани във Вайбър? Или пък обичаният е изпратил благо обръщение за лека нощ? Какво се е случило, откакто за последно сте надникнали във Facebook, Туитър или Инстаграм? Съществува ли още вселената? Как не схващат тези мъже, че би трябвало безусловно да го узнаете директно преди лягане и след пробуждане?

Опала: От научна позиция тъкмо затова смарт телефонът няма работа на нощното шкафче.

7. Одумват даже най-хубавата си другарка

Колкото и да я обичат и да споделят с нея всичките си грижи и проблеми – от време на време дамите би трябвало „ да изтърван парата “ и във връзка с най-хубавата си другарка. Жените по принцип клюкарстват – това е в тяхната природа. Но то не е безусловно нещо неприятно, както гласи клишето, а демонстрира, че проявяваш интерес към другите. Да приказваш за някого е едно, а да приказваш ПРОТИВ него – напълно друго. Така че когато разисква с общи другари своята най-хубава другарка, тя не го прави безусловно със завист.

8. Обичат да намъкват ризата или суичърта му

Жената облича на драго сърце облеклата на приятеля си. Те постоянно са й огромни и затова изключително удобни; също така ухаят приятно на обичания. Ако той й услужи със суичърта си в някой ленив ден, тя може уютно да се сгуши в него. Ако пък го наметне на раменете й в прохладна лятна вечер, това е превъзходен метод да й покаже, че двамата си принадлежат.

9. Вечно са недоволни от фигурата си

Ето това мъжете по този начин и няма да проумеят. Техните тлъстинки са разпределени върху тялото по напълно друг метод. А при дамите освен коремът, само че и краката и дупето би трябвало да наподобяват съблазнително. Но даже с тях всичко да е наред, сигурно ръцете са тези, които им основават проблеми. И когато отслабват, не понижава обиколката на талията, където се е трупнало някое и друго ненужно килце,  а или бюстът им се спаружва, или бузите им хлътват. Истински смут!

Към първата част

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР