И в YouTube да влезете, и на дискотека да отидете,

...
И в YouTube да влезете, и на дискотека да отидете,
Коментари Харесай

Парите са в чалгата! Диона за обрата в кариерата, годеника си и сватбата

И в YouTube да влезете, и на дискотека да отидете, ще установите, че хората си слушат поп-фолк и то устойчиво. Да, обаче към момента по някаква причина думата " чалга " звучи като засегнатост, а най-голямото светотатство е някой реализатор от различен род да се " продаде " и да запише поп-фолк парче. 

Така беше и с Диона, на която някои нейни почитатели от рап интервала ѝ към момента не могат да простят завоя в кариерата ѝ. Именно на въпроса за какво е сменила стила на Диона ѝ се наложи да отговори за следващ път в Instagram. 

Виж още: Алекса Ангелова отново се разголи и отсече: " Повече съм мъж в сърцето си от тебе "

" Нямах никакви пари и взех решение, че единствено с чалгата може човек да изкара пари, защото е най-лесното да станеш фолк певица ", дава отговор със жлъч тя. " Ако ви се слуша рап, си пуснете Ицо Хазарта ", предложи тя. 

Диона напомни, че Хазарта пък станал политик, само че пък нямал критици. " Странно по какъв начин него никой не го плюе за обрата в кариерата. Такива сте си овце, БГ народът ", приключи тя. Как разбрахме, че е жлъч ли? Просто имаше десетки смеещи се емоджита, а и Диона е известна с това.

Виж още: Истината от първо лице: Защо Дени и Дани се разделиха след " Един за различен " и има ли път обратно? 

Иначе певицата приказва и за годеника си. Призна, че и той като нея е от ромски генезис. Диона не сподели по кое време ще бъде сватбата, само че пък сподели, че да си сгодена е същото като да не си сгодена. 

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР