И в Турция, и в Гърция, сред средите на имигрантите

...
И в Турция, и в Гърция, сред средите на имигрантите
Коментари Харесай

Каракачанов след среща при Борисов за имиграцията: Ситуацията е под контрол

И в Турция, и в Гърция, измежду средите на имигрантите има хора, които провеждат придвижване измежду тях. Турция още предходната седмица взе ограничения, задържани хора има, в Гърция също се успокои ситуацията, само че тя може да ескалира, поради идните празници, идват и европейски избори. Това сподели вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов след среща при премиера Борисов, на която бяха разисквани процесите по активизиране на имигрантите в Гърция и Турция през последните дни, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

В Министерския съвет участваха управленията на Министерство на вътрешните работи, на Министерството на защитата и на армията, които рапортуваха пред премиера за обстановката по южната граница.

Органите на Министерство на вътрешните работи, гранична полиция, Министерството на защитата, при поискване, също са в подготвеност да изпратят в допълнение хора и транспортна техника. Ситуацията е под надзор, следи се, сподели Каракачанов.

По думите му към граничния пункт " Кулата " ще се подхващат по-сериозни ограничения, защото там районът е по-уязвим, спрямо планините по границата.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов сподели, че на този стадий обстановката наподобява овладяна и в Турция, и в Гърция. Проблемът е, че в обществените мрежи вървят подправени информации, които способстват за настройки измежду имигрантите да тръгнат към Западна Европа, сподели Маринов.

Има усилени наряди от Гранична полиция, засилено е и наличието на Жандармерията, разполагат се термо наблюдаване, уреди за нощно виждане, с цел да има опция за реакция, заяви още министърът на вътрешните работи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР