И в трети сезон на Сладки свалки срещите ще започват

...
И в трети сезон на Сладки свалки срещите ще започват
Коментари Харесай

Целувка на първа среща?! Какво казва тя за бъдещето?

И в трети сезон на " Сладки свалки " срещите ще стартират с целувка. Или най-малко това разбрахме от първия му епизод. А целувката сред Давид и Теди беше... ами най-хубавата от всички епизоди и сезони до момента. 

Водещите Алекс и Дани Петканови даже разясниха, че тази среща е свършила преди да стартира. 

Какво обаче споделя целувката на първа среща в елементарни условия? Тоест не пред камера. Ето какво споделят специалистите по някои въпроси:

 

1. Ако сте се целували на първа среща, това значи ли нещо въобще?

via GIPHY

Може и да си мислите, че не е кой знае какво в днешни дни, само че психолозите настояват, че може да значи доста неща. Може да е условност, а може да е опипване на почвата - има ли химия, привличане. Може и да е тест - по какъв начин ще реагирате.

2. Ако целувката е хубава, това значи ли, че срещата е предходна добре?

via GIPHY

Не е гаранция, че има каквато и да е връзка сред двете неща. Не вярвайте на това си осезание. Още повече, че може и задачите ви да се разминават. Така де, вие може да желаете връзка, а той секс. Или противоположното. Ако пък целувката е странна и непохватна, значи другият човек ви харесва. 

3. Какво значат другите типове целувки?

via GIPHY

За страдание няма безапелационен отговор. Няма метод да разберете другият метод какво желае единствено от една целувка. Най-добрият съвет на сексолозите? Доверете се на сърцето си!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР