И в това няма изненада, тъй като Анелия е сред

...
И в това няма изненада, тъй като Анелия е сред
Коментари Харесай

Фурор! Ето Кой Е Новият Любивник На Анелия! Звездата Е На Шестото Небе От Щастие!

И в това няма изненада, защото Анелия е измежду известните персони у нас, които по всякакъв начин се стремят да бранят прочувствения си свят.

Хитовата изпълнителка е правила компромис в далечното минало, когато към момента бе омъжена за предприемача Коко Динев, който е татко на щерка й Ивон. След раздялата им, Анелия избра да крие сърдечните си трепети.

През годините я свързваха с един и двама, измежду които Мартин Иванов, по прякор Данона, и Калоян Арсенов, наследник на някогашната министърка Долорес Арсенова. Шушукаше се и за връзки с наркобос, както и с прословутия колекционер на креватни мемоари с певици и манекенки Ангел Свинаря. Последният я заряза поради Мара Отварачката.

Анелия се облече секси и всички зяпнаха в деколтето й... (СНИМКИ)

И макар че постоянно е избягвала да обявява персоналния си свят, постовете й в обществените мрежи в последно време стават все по-издайнически. Те са най-вече на красиви пейзажи и страсти.

Анелия постоянно прекарва моменти измежду природата, а неотдавна пусна и много любопитен кадър, на който театралничи седнала пред Ступата на просветлението – будистки монумент, символизиращ съвършената естетика на Вселената. Той се намира в село Плана и съгласно традицията носи благополучие, извършва стремежи на хората с положителни планове и пази света от бедствия и спорове.

Дъщерите на Лияна и Анелия се скараха поради любовта си към сина на Сашо Майонезата (СНИМКИ)

Дали Анелия в действителност е била в плен на тягостни страсти, остава мистерия, поради желанието й да заобикаля въпроси за персоналния си живот. И въпреки всичко " когато човек има проблем със себе си, стартира да се управлява под една или друга форма, тъй че преди всичко се старая да бъда щастлива. Всяко едно нещо, което е извънредно, не е потребно ", споделя фолкдивата, която на 1 юли ще чества 37-ия си рожден ден
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР