И в почивните дни продължава партийното редене на листите с

...
И в почивните дни продължава партийното редене на листите с
Коментари Харесай

Лидерските битки на изборите

И в почивните дни продължава партийното редене на листите с претенденти за депутати за изборите на 27 октомври . Днес водачите си по места оповестиха от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

ПП-ДБ също са подготвени с множеството имена, съобщи.

На тази база къде са част от борбите, които се оформят?

25 МИР в София си заслужи славата на лидерски регион. Обхваща западната част на Столицата - от Банкя, през " Люлин ” и " Надежда ” до " Овча Купел ”.

Там борбата ще бъде сред Бойко Борисов от ГЕРБ-СДС, Николай Денков от Политическа партия, Костадин Костадинов от " Възраждане ”, Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия.

Това е на база информацията досега. Все още се чака решението за листите от страна на Има Такъв Народ и фракциите в Движение за права и свободи.

В 24 МИР в София, лидер на листата на ГЕРБ ще бъде Йорданка Фандъкова . Решението на ПП-ДБ кого ще изпратят против нея към момента се чака.

За 23 МИР в София - новите имена, които станаха ясни през днешния ден са Рая Назарян и Кирил Петков .

В Пловдив борбата на този стадий е сред Бойко Борисов, Асен Василев, Ангел Георгиев и Иван Петков.

Очаква се решението за листите и на останалите обединения от сегашния парламент, с цел да подредим целия политически пъзел.

ГЕРБ залагат като водачи на трима кметове - на Бургас, Стара Загора и Смолян.

А в редиците на " Българска социалистическа партия - Обединена левица ” има предложение в листите с претенденти за депутати да бъдат включени светския хроникьор Евгени Минчев и конституционалистът Наталия Киселова. Новината удостовери Иван Иванов, в ефира на " Офанзива ”.

" Дали господин Минчев ще бъде част от листите е негово решение. Да, имало е такова предложение, беше показано от представители на Софийската организация. Не мога да отговоря дали е осведомен, дали ще даде своето единодушие за присъединяване ”, сподели Иван Иванов.

Самият Евгени Минчев написа във Фейсбук: " Модерният ляв...? Добро утро, от тази публикация узнавам, че съм номиниран от Българска социалистическа партия за включване в листите за народни представители на " БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА " Благодаря за доверието и новаторското мислене. Смятам, че партията има потребност от възобновяване, привличане на нова изборна маса, нов взор в бъдещето, нов принос в развиването на обществото и страната ни. Отново благодаря на всички ”, написа Евгени Минчев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР