И в НАП има шпицкоманда като в следствието. Това разкриха

...
И в НАП има шпицкоманда като в следствието. Това разкриха
Коментари Харесай

Данъчни: И в НАП има шпицкоманда като в следствието

И в Национална агенция за приходите има шпицкоманда като в следствието. Това разкриха пред "Фрог нюз данъчни чиновници. Те ще стачкуват поради всеобщото редуциране на 300 души от „ Оперативен контрол”.

„ Служителите от „ Фискален контрол” ги пращат на инспекции по обекти, посочени от началниците. В „ Оперативен контрол” сякаш те пращат на правилото на инцидентното систематизиране, само че в реалност въобще не е по този начин. Показателно за това е, че на дадени обекти могат да се създадат 50 инспекции, а на други-нито една. Това защо ви говори”, попитаха риторично данъчните.

Те описаха и съответни случаи, в които намесиха името на министър Владислав Горанов. „ Отива той в един ресторант в столичния квартал „ Слатина”, само че нямало места. Собственикът не вдигнал клиентите и Горанов си тръгнал. Половин час по-късно на мястото бяха пратени данъчни от „ Оперативен контрол” да „ гърбят” ресторантьора. Изобщо не си мислете, че Горанов има пръст в това”, допълниха те.

И продължиха: Има и различен случай-ресторант на ул. Славянска. Горанов посещава от години заведението. Точно в този миг, сменяли фискалната памет на апаратите и дали на министъра документ от кочан. За негативно време обекта си „ извоюва” 13 акта. Скъсаха ги от инспекции, прецизираха данъчните, само че с ангажимента, че това въобще няма нищо общо с Горанов.

Ето какво още разкриха: Наредиха ни да подхванем търговците по парковете-семкаджии, продавачи на балони, царевица и т. н. Все дребни риби. Чудим се ние, но викаме: Добре, няма неприятно. Почваме ги, само че отново ни извикаха да ни кажат: „ Задължително проверете парк „ Света Троица”. И като отиваме, разбираме, че там се разхожда фамилията на Владислав Горанов. Каква случайност единствено, дивят се те.

Служителите на Национална агенция за приходите приветстват инспекциите, само че да не се вършат изборно и по повеля от горната страна. Превръщат ни в бухалки за разпра. Чудим се дали „ Инспектората” на МФ е засякло тази несправедливост. Ама по какъв начин да стане, като шеф им е Владислав Горанов, питат риторично те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР