И в живота, и в сериала има една и съща

...
И в живота, и в сериала има една и съща
Коментари Харесай

Емо Къртицата ръси обвинения: Ралица Паскалева разведе Теодор Салпаров с две деца / СНИМКИ

И в живота, и в сериала има една и съща роля

„ Ралица Паскалева разведе волейболиста Теди Салпаров с две деца. социална загадка е. То по тази причина тая роля в „ Откраднат живот “ й отива най-вече – и там разведе мъж с дете, роди му и го остави и него. И в живота е по този начин, и в сериала е по този начин. “

С тези думи избухна здравенякът Емил Каменов. Познатият от присъединяване си в риалити щоуто „ Къртицата “ татуиран силовак от Северозапада разпиля Паскалева в последното си видео, качено в интернет. Каменов, който се снима в „ Под прикритие “, а неотдавна взе участие в сръбския „ Биг брат “ и преби свадлив участник, захапа устойчиво Паскалева поради представянето й в „ Като две капки вода “.

 Емил Каменов

Емил Каменов

Емо Къртицата е безмилостен и към други от участниците в „ Капките “. Силовакът от Монтана продължи с типичния си язвителен език по северозападен жанр да разяснява изявите на друга актриса – Яна Маринова.

 Ралица Паскалева и Теодор Салпаров

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров

„ Она бреца като магарица. Пълна покруса. Некога на децата си в случай че е пела приспивни песни, они цела нощ са стояли будни “, избоботи във вездесъщия си жанр Емил Каменови и разгласи, че е подготвен да влезе в идващия сезон на продукцията на Магърдич Халваджиян, стига да не го принуждават да се обръсне.

Каменов не елементарни и на Димитър Ковачев-Фънки.

 Фънки

Фънки

„ Фънки, ти си чичо Фестър от семейство „ Адамс “. Трябва малко да отслабнеш, жено пупава. И стой да отричаш, че вървиш по чалга заведения. Пукате с Коцето като ненормални. И освен пиянство “, сподели Каменов, след което направи категоричен жест с ръката върху носа си.


Инфо: Днес.БГ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР