И в далечна Индонезия научиха, че Грег Акселрод е бил

...
И в далечна Индонезия научиха, че Грег Акселрод е бил
Коментари Харесай

Изпуснал по 15 000 паунда на месец от ЦСКА: Феновете на ПСЖ ме унищожиха, в България разбраха за измамата и ме изгониха

И в далечна Индонезия научиха, че Грег Акселрод е бил пред абсурден трансфер в ЦСКА. Местна медия пусна огромна публикация за премеждията на мнимия футболист в България, откакто потърси и самия Грегори Акселрод за коментар.

" Той си прави фотография на стадион " Парк де Пренс ", облечен с фланелка на ПСЖ, и я слага във подправена автобиография. Така Грег, който преди този момент е работил в " Макдоналдс ", внезапно се трансформира в надарен младеж на парижани, написа „ Мач Телеграф “.

Акселрод праща молба за проби в няколко клуба от Висшата лига, в това число Челси, Манчестър Сити и Арсенал. " Топчиите " даже дават отговор на Грег. Асистент на Арсен Венгер му написа, че клубът отхвърля да го вземе на проби. Интересното е, че няколко други клуба от Острова оферират тестов интервал на Акселрод. Сред тях са Суиндън Таун, Борнемут, Норич Сити и шотландският Дънди Юнайтед.

През 2009 година Акселрод отхвърли да премине в тим от Люксембург, откакто получава оферта от българския ЦСКА. Клубът предлага на Акселрод тригодишен контракт с месечна заплата до 15 хиляди паунда. Измамата на Грег е съвсем сполучлива, само че почитателите на ПСЖ разкриват, че Акселрод в никакъв случай не е бил част от френския гранд и провалят прехвърлянето ", пишат в Индонезия.

„ Направих двудневни проби и в неделя треньорът на ЦСКА сподели на моя сътрудник, че желае да подпишем “, спомня си Грег Ментето.

„ Направиха ми фотография с формалната фланелка на ЦСКА, подписах контракта, а уеб сайтът на клуба разгласява, че съм подписал. Но почитателите на ПСЖ бяха тези, които ме унищожиха ".

Привърженик на ЦСКА влезнал във конгрес на почитатели на ПСЖ, с цел да пита: „ Подписваме с Грег Акселрод, какво мислите за него? “.

" Всички почитатели на ПСЖ споделят, че нямам нищо общо с клуба. Феновете и на двата тима ревизират и уеб страницата ми, където имаше и едно същинско видео - от късия ми престои в Суиндън. Впоследствие последователите на ЦСКА, които схванаха за измамата, се свързали с публицистите и истината излезе нескрито. Изгониха ме бързо от България ", споделя Грег Ментето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР