И утрешният брой на вестник Марица ви е приготвил интересни

...
И утрешният брой на вестник Марица ви е приготвил интересни
Коментари Харесай

Четете в Марица: Кадрите на промяната - „проба-грешка”, ил...

И утрешният брой на вестник " Марица " ви е приготвил забавни мнения, настоящи тематики и съществени изявленията. Ето и част от акцентите за първия ден на уикенда:

Агент 007 влиза в уроците по литература

Джеймс Бонд от хитовата американска поредност и контрольор Стрезов, който през соца предизвикваше с престъпни загадки в списание " Космос ", прокарват най-прекия път до литературата за днешните младежи. Професионална гимназия по превоз и строителни технологии " Гоце Делчев " употребява литературни и кино герои в бинарни уроци, които комбинират материала по литература и британски език.

COVID-19 е сложен нападател,

отключва тежки депресии. Това съобщи в изявление за " Марица " психологът Петя Тухлева. Как можем да преборим страховете си четете в утрешния брой на вестника.

Надпяването бие шоу и сериали, Сашо Кадиев засенчи Гала

Септември е стартът на телевизионната година. Най-големите играчи на пазара се пуснаха още веднъж в гневна борба за фенове, като завъртяха нови сериали, заложиха на познати риалити формати, укрепиха екипите си.

От цялата конкуренция май огромната облага е за българските артисти и артисти. Оказва се, народът мре да ги гледа и в сериалчета, и в всякакви шоу стратегии. А това са все положителни възнаграждения.

Кадрите на смяната - „ проба-грешка”, или Борисов по 3

Каквито и теории за промяната и оправянето с корупцията да развиват новите политически визионери, рано или късно всички стигат до безалтернативното просветление на другаря Сталин - Cadres are all-important /на британски, с цел да го схванат и харвардците/. Още от коментара четете в утрешния броя на " Марица "

Турчинът, който възроди 6 църкви и отля камбана

Във време, когато хората обикалят света виртуално, употребяват криптовалути и поддържат връзка посредством Facebook, един строител откри своята идея - да реставрира християнски храмове. Турхут Исмаил реставрира остарели християнски храмове и подкрепя с дарения Голямата базилика в Плиска.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР