И утре максималните температури ще бъдат в широки граници –

...
И утре максималните температури ще бъдат в широки граници –
Коментари Харесай

Температурите ще скочат над 30 градуса в четвъртък

И на следващия ден оптималните температури ще бъдат в необятни граници – от 21° до 33°

Ще доминира слънчево време с условия за следобедни валежи и гръмотевици в източната половина от страната и в планинските региони. Ще духа сдържан, в Дунавската низина - краткотрайно мощен, вятър от запад-северозапад, съобщи

Предимно слънчево ще бъде и по Черноморието, само че след обяд и вечерта тук-там по северното крайбрежие ще превали и прегърми. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Вълнението на морето ще бъде едва, а температурата на водата от 15° до 19°.

Слънчево ще бъде началото на деня и в планините, само че в следобедните часове на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще бъде прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър, а температурите ще останат без основна смяна.

Преносът на парещ въздух от юг към Централното Средиземноморие и Балканите ще продължи и в тези региони ще се задържи по-топло от нормалното за края на май. Съществено по-хладно, а на доста места и с превалявания, ще бъде в северната половина от Европа, която остава под въздействието на просторен многоцентров циклон.

У нас, в околните дни времето ще бъде най-вече слънчево, само че ще има и региони със следобедни валежи и гръмотевици. Повишена възможност за интензивни превалявания и гръмотевични стихии има в неделя, в западната половина от страната, където следва и значително захлаждане. В източните региони ще духа мощен южен вятър и упованията са за температури до към 35°.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР