И утре да спре да пее, Азис няма да има

...
И утре да спре да пее, Азис няма да има
Коментари Харесай

Азис шашна с признания за живота и кариерата си

И на следващия ден да спре да пее, Азис няма да има причина да съжалява за нищо, тъй като е преизпълнил проекта си за цялостен живот. Това съобщи самият той в посещение по bTV този уикенд, а уверението, с което го сподели, нямаше по какъв начин да не разсъни любознание на мнозина в мрежата.

Поп фолк звездата фактически се радва на замайващ триумф освен у нас, само че и зад граница. Всяка негова нова ария се радва на милиони гледания в мрежата.



" Вече имам близо 1 милиарда гледания на цялата ми продукция. Имам три части с над 100 млн. гледания. Аз съм преизпълнил проекта си, в случай че щеш за целия си живот ", бяха точните думи на Азис в " Тази събота ". А в това време дуетното му парче с Галена, озаглавено " Г+А= ВНЛ ", генерира над 15 милиона гледания единствено за месец.

Покрай новата си колаборация с Папи Ханс пък, мнозина припознаха дъщерята на Азис като участник във видеоклипа " Самара ". Той обаче опроверга изказванията, че Рая се изявява в лентата.

" Сара, която е приятелката на Папи Ханс, във видеото взе участие и играе моята щерка. Масово в България се приказва, че тя в действителност е моята щерка. Не хора, Сара не е моята щерка! Сара е моя щерка във видеото. Моята щерка е на 14 години, Сара е на 20, само че нямам срещу да имам толкоз красива щерка ", добави с усмивка Азис.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР