И трите жертви са загинали в резултат на придошли води

...
И трите жертви са загинали в резултат на придошли води
Коментари Харесай

В Момента Ринат Трупове! С Арктическия Студ Скова И Смъртта! Вадят Вкочанените Жертви От Снега!

И трите жертви са починали вследствие на придошли води след поройните дъждове в Гърция в четвъртък, заяви гръцката противопожарна работа. Тримата били застигнати от пороен дъжд в град Кератеа, на към 45 километра югоизточно от Атина. Жената и по-възрастният мъж са били фамилна двойка, а другият човек ги е карал на пазар. В резултат на пороя са придошли водите на локална река, която отнесла автомобила. Тялото на брачна половинка е открито на десетина километра от мястото на автомобила, а водачът - на към 15 километра от там.

Студеният фронт в Гърция още не е отминал, предизвестяват метеоролозите. Сняг даже и в центъра на Атина се чака да донесе новата вълна от неприятно време " Телемах ", която ще засегне доста райони на Гърция през днешния ден, оповестява организация АНА-МПА.

В доста области на страната ще бъдат регистрирани ниски температури и снеговалежи даже в ниските елементи в Източна Гърция, както и бурни северни ветрове, се споделя в известие на метеорологичната работа на Националната обсерватория в Атина. В южните елементи на страната се чакат стихии и дъждове.

Влошаването на времето обаче ще бъде малко и във вторник ще настъпи краткотрайно усъвършенстване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР