И трите деца на убитата Силвия Петрова в Разград вероятно

...
И трите деца на убитата Силвия Петрова в Разград вероятно
Коментари Харесай

Разкриха шокиращи подробности за убийството на Силвия Петров...

И трите деца на убитата Силвия Петрова в Разград евентуално са били вкъщи по време на закононарушението, заяви bTV.

44-годишният брачен партньор на дамата - мексиканецът Пабло Санчес, е арестуван за 24 часа. Мярката му за неотклонение ще бъде гледана през днешния ден в Окръжен съд – Разград.

Силвия Петрова била оповестена за търсене, а мъжът й Пабло Санчес се е опитал да заблуди проверяващите, които обаче през вчерашния ден намират тялото ѝ.

Сигналът, че жертвата е изчезнала е подаден от татко ѝ на 13 декември. Тялото на Силвия е намерено след тридневни издирвателни дейности в региона на промишлената зона на Разград, съобщи шефът на ОДМВР-Разград ст. комисар Диян Минков.

Още на втория ден от полицията са знаели, че най-вероятно става въпрос за ликвидиране.

Ключът към разкриването на закононарушението се оказали данни от камери в града, като въз основа на тези доказателства Санчес се е пречупил и почнал да оказва цялостно подпомагане на криминалистите.

Жертвата не е подавала сигнали за домашно принуждение. Но в хода на следствието е станало ясно, че е била подложена на душевен и физически тормоз от страна на брачна половинка си.

По импровизирано получена информация от Испания Пабло е имал похищения против някогашни свои приятелки.

Близки на жертвата започнаха акция в поддръжка на трите им деца, с цел да могат да посрещнат коледните и новогодишните празници.

Свързани вести Откриха разчленено тялото на търсена жена от Разград
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР