И третият сезон на Игри на волята вече е в

...
И третият сезон на Игри на волята вече е в
Коментари Харесай

"Игри на волята", каквито не сме ги виждали! Мани качи ексклузивни снимки

И третият сезон на " Игри на волята " към този момент е в историята, само че сме същински щастливи, че измежду участниците тази година имаше извънредно ярки облици, за които сме уверени, че занапред ще чуваме още.

Със сигурност измежду въпросните ярки облици е и Мани, която ненадейно за мнозина, стигна в действителност много напред в конкуренцията. Именно Мани разгласява едни повече от забавни фотоси в своя Instagram профил, на който виждаме фрагменти от Игрите, които не са показвани досега:

Виж още: Кой завоюва сърцата на феновете? Топ 7 на най-следваните участници от " Игри на волята "  

На фотографията нагоре виждаме фрагменти от работата на Бойците на Стопанството. На фотото виждаме Мани, Соня, Неделчо, Калоян, както и мъж в тил, като евентуално това е Морунов. Явно фотографията е правена към средата на сезона, защото точно тогава за малко Калоян бе част от шоуто. Не излиза наяве кой е направил тази фотография.

Но носталгията на Мани по дните в " Игри на волята " не завършиха до тук. Тя качи и други фотоси, като със стрелката нагоре може да видите по какъв начин доктор се грижи за контузения ѝ крайник. " Втората фотография като я виждам ми се къса сърцето ", написа фенка на Мани.

Виж още: Габи от " Игри на волята " сподели гаджето, вижте мускулестия бабанка до риалити звездата 

Самата Мани бързо се завърна към всекиднието след шоуто и продължава да е все подобен работохолик, какъвто показа, че е. Разбира се, тя е разкрила и съвършения баланс сред работа и развлечение и постоянно виждаме фотоси на Мани по нощни клубове:

Изображение: https://www.instagram.com/mani_vu_nang_ta_the_queen_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР