И този уикенд водещите на съботно-неделния сутрешен блок на NOVA

...
И този уикенд водещите на съботно-неделния сутрешен блок на NOVA
Коментари Харесай

Вицепремиерът Екатерина Захариева и продуцентът Евтим Милошев гостуват в Събуди се

И този уикенд водещите на съботно-неделния утринен блок на NOVA Мира Иванова и Лора Крумова ще показват настоящи тематики, любопитни истории и забавни посетители.

След историческата среща на върха в София в предаването в събота при Мира Иванова ще гостува вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева . Колко близко са към този момент Западните Балкани до Европа - очаквайте диалога онлайн в студиото.

Жената до Боян Петров - Радослава Ненова приказва пред Мира Иванова за върховете в живота и силата на човешкия дух

Ива Софиянска - Божкова ще беседва с фамилия Стораро – изпълнителя Тони Стораро и дребния му наследник.

Специално за феновете на „ Събуди се “ - пратеникът на NOVA в Уиндзор Василена Гръбчева с най-актуалното от мерки на кралската женитба на принц Хари и Меган Маркъл. Всичко за любовта сред принца и холивудската звезда ще видите в " Събуди се " и в специфичното студио " На кафе " по NOVA от 12.30 ч.-->

В неделя в предаването очаквайте диалог на водещата Лора Крумова за експанзията по пътищата, в който жертви и пострадали описват историите си. За възприятието за безотговорност, за реакцията на институциите и неналичието на правдивост.

Колоритната звезда от Hell’s Kitchen България Гичка , ще бъде посетител в „ Събуди се “ дружно с щерка си Памела, която ще показа за първи път.

Пред Мариян Станков - Мон Дьо застава телевизионният продуцент Евтим Милошев . Повече за живота на продуцента и отговор на въпроса на всички почитатели - ще има ли нов сезон най-успешния български медицински сериал " Откраднат живот " - очаквайте изявлението в неделя в " Събуди се ".

В Късите си разкази Мария Йотова показва една история за България в сърцето. Какво усещат и мислят за страната си българчета, родени отвън България? Какво им описват техните родители и защо мечтаят?
Краси Боев ще ни върне обратно във времето, с цел да ни показа първата носителка на именитата премия „ Златен Орфей “.

„ Събуди се “ с Мира Иванова и Лора Крумова показва най-интересните посетители и най-актуалните тематики от седмицата – събота и неделя от 8.00 ч. по NOVA .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР