И този уикенд предаванията на NOVA и NOVA NEWS ще

...
И този уикенд предаванията на NOVA и NOVA NEWS ще
Коментари Харесай

Ексклузивни гости в ефира на NOVA и NOVA NEWS този уикенд

И този уикенд предаванията на NOVA и NOVA NEWS ще показват на феновете коментар на най-актуалните тематики от седмицата с извънредни посетители и забавни събеседници.

В „ Събуди се “ следва диалог на Марина Цекова за обществените неравенства и оправянето с рецесията с министъра на труда и обществената политика Георги Гьоков. Зам.-министрите на земеделието Иван Христанов, стопанската система и промишлеността Димитър Данчев и защитата Йордан Божилов също ще бъдат специфични посетители в предаването през уикенда. Водещата Марина Цекова ще дискутира с доктор Александър Симидчиев има ли лек за здравната система. Как се преплитат изкуството и войната ще разяснява журналистът и режисьор Севда Шишманова.

Главният прокурор Иван Гешев ще даде първото си телевизионно изявление от съвсем две години за предаването " Офанзива с Любо Огнянов " тази събота. За обвиняванията в разпъването на чадър над властта, за междуинституционалната война и закриването на профилираните прокуратури, за Васил Божков и съветските шпиони, за сигналите против него – обвинител номер едно ще приказва пред Любо Огнянов. В предаването тази събота по NOVA NEWS ще вземат участие и ръководителите на парламентарните групи на ГЕРБ Десислава Атанасова и на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Част от събитието „ Да се надигнем в отбрана на Украйна “ на интернационалната организация Global Citizen , която цели готовност за набиране на средства в поддръжка на филантропичните старания в Украйна и прилежащите страни, също ще бъде излъчено в „ Офанзива с Любо Огнянов “. Цялата демонстрация от двореца Лаженки във Варшава може да бъде проследена онлайн в уеб страницата nova.bg, както и във Фейсбук страницата на NOVA NEWS от 16:00 ч.

Предаването „ На фокус с Лора Крумова “ в неделя продължава с извънредните срещи. България в спора сред Русия и Запада ще разяснява посланикът на Съединени американски щати – Херо Мустафа. Зрителите ще могат да се срещнат с Иля Новиков – мъжът, който поведе своя война против Путин и популяризира фрагментите от клането в украинския град Буча. Специални диалози предстоят още с някогашния длъжностен министър председател и министър на защитата Стефан Янев, изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов и ръководителя на апелативната профилирана прокуратура Ивайло Ангелов.

Събитието на Global Citizen ще бъде предавано във ФБ страниците на Новините на NOVA и NOVA NEWS.

Не пропускайте извънредните изявленията в предаванията на NOVA и NOVA NEWS този уикенд!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР