И този уикенд предаването „Събуди се“ с водещи Мира Иванова

...
И този уикенд предаването „Събуди се“ с водещи Мира Иванова
Коментари Харесай

Принц Кирил и Бояна Шарлопова – този уикенд в „Събуди се“

И този уикенд предаването „ Събуди се “ с водещи Мира Иванова и Лора Крумова ще показа най-интересните събеседници по настоящите тематики от седмицата.

В събота пред Ива Софиянска – Божкова в извънредно изявление застава финансистът аристократ принц Кирил - синът на Симеон Сакскобургготски. За България с обич и по какъв начин се живее с мисълта, че татко ти е цар.

В „ Късите си разкази “ Мария Йотова споделя историята на едно момче, което попада в пансион, тъй като е крал пари от кафе машина - каква е действителността зад вратите на интерната и по какъв начин продължава животът ти по-късно.

В предаването ще видите още артиста Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “ - пред Мира Иванова те описват за идния си концерт, за любовта на публиката и страстите на сцената.

И още в съботното издание на предаването с водещ Мира Иванова – горещата тематика за източените данни на 50 млн. консуматори на "Фейсбук ". Какво знае мрежата за нас и по какъв начин да пазим персоналните си данни - очаквайте диалог с специалисти в региона.

В неделя при Лора Крумова очаквайте изявление с вдовицата на предприемача Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова, която проговаря за първи път след неочакваната гибел на брачна половинка си.

Миролюба Бенатова показва „ Истории на правосъдния доктор – непогребаните българи и дупката в закона. Има ли решение? “.

Пред Мариян Станков - Мон Дьо застава Георги Лозанов – някогашният началник на Съвет за електронни медии и сегашен ефирен водещ приказва за бохемската си душа и артистичния си живот.

Зад кулисите на най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот” е не по-малко забавно то от това, което виждат феновете на екрана. Какво видя Краси Боев – гледайте в неделя.

Очаквайте най-актуалните лица и тематики от седмицата в „ Събуди се “ тази събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР